krēpjlācis - apnikums [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

apnikums [Apr. 2nd, 2019|06:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

klau, a jums neapnīk būt tiem pieklājīgajiem, jaukajiem, kulturālajiem cilvēciņiem, kas neblēdās ar naudu vai darījumiem, dzīvo no kaut kādiem tizliem, mazapmaksātiem darbiem un cenšas darīt visu tā, kā tas ir pieņemts un pareizi? jūs negribētu vienā dienā būt kā urlas uz ielām deviņdesmitajos, staigāt ieplēstās treniņbiksēs, dabūt labu piķi par mobiļņikiem lombardā, aiziet resnajiem bērniem atņemt makus un konfektes, dabūt prostitūtas vai žigolo un pisties ar viņiem Esplanādes krūmos, braukt pa ielām ar melnu bembi uz 120 km/h un smēķēt sarkano Marļiku? jūs negribētu nedzīvot tajā 'o, kas man vēl jāizdara, o, ko vēl varētu padarīt', bet vienkārši MAUKT pa dzīvi un ar beisbola rungu sist sejas pretīmnācējiem, iet ar viltotiem pisķikiem aplaupīt vietējos veikalus un smērēt privātīpašumus ar pretīgi oranžu krāsu? jūs negribētu justies tik labi kā viens veselīgs urla, atlaist visas savas trauksmes, depresijas un ofisos izliektās muguras, pievērsties normālam 'hit&run' dzīvesveidam, mētāt random pagalmos plaukšķenes un rīdīt nelabvēļiem virsū buldogus? jūs negribētu dzīvokli Ulbrokas skaistākajā hruščovkā, kurā tā apbliezties no spaisa, ka nogalināt visus savus ciemiņus, izkrītat pa ceturtā stāva logu un tāpat izdzīvojat? paga, kāpēc izdzīvojat? tāpēc, ka urlas ir NEMIRSTĪGI. tāpēc, ka viņiem NAV LIKUMU. tāpēc, ka viņi ir PĀRĀKI.
linkpost comment

Comments:
From:[info]aizelsa
Date:April 2nd, 2019 - 06:35 pm
(Link)
Heh.
Nē.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:April 2nd, 2019 - 06:42 pm
(Link)
foršs ieraksts, bet nē; kad domāju, ka varētu vaurāk pievērstiem ļaunumzam, nāk prātā citas vīzijas
From:[info]fedrs
Date:April 2nd, 2019 - 06:52 pm
(Link)
Nē.
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:April 2nd, 2019 - 08:14 pm
(Link)
fak jē.
nē, bet kaut kādā ziņā man interesantāki šķiet tādi vidēja līmeņa krāpnieki, kuri it kā nezog miljonus, bet vienkārši paļaujoties uz to, ka cilvēkus var apmānīt, un noteiktās aprindās apgrozās tik daudz naudas, ka par to varētu nopirkt veselu planētu ar algas vergiem, dzīvojas pa kaut kādām kūrortu viesnīcām, tusē ar "aprindām" visās attīstītajās pasaules valstīs, un ēd labas pusdienas dārgos restorānos, nedomājot par to, ka modinātājs uzlikts uz 6:30.
(vnk šodien lasīju ļoti garu rakstu par tādu Anna Delvey/Sorokina...)

vienkārši ar urlu dzīvesveidu iespējams, ka iznāk tusēt tikai ar kaut kādiem pilnīgiem deģenerātiem. nez vai ir tāds urlu upper-class, kur ir vnk norm pacani?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 2nd, 2019 - 09:29 pm
(Link)
nu nezinu, urlas ir dažādi, man ir māsīca, kas nosacīti ir urla, un arī daži paziņas - draudzene kam mamma bijusi cietumā utt. visi viņi dzīvo nemitīgā strjomā, pašapziņas problēmās u.c. neatrisināmās lietās, kas mūs vispār neskar. paskaties 'caur ērkšķiem uz' kā dzīvo urlas.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 2nd, 2019 - 09:58 pm
(Link)
čau, tēja! :)))))))))))))))))))))))
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:April 3rd, 2019 - 09:35 am
(Link)
jā, šis ir nepatīkams faktors, ko esmu ievērojis tādos sabiedrības slāņos - tev smadzeņu pods nemitīgi maļ kaut kādu huiņu, tāpēc, ka vienkārši ir tukšs. un tad katra diena nevar nepaiet nemitīgos sadzīves strīdos, tā ir nepārtraukta diršanās un visas pasaules lamāšana, kaut kādi savstarpēji kašķi un uzbraucieni par pašizdomātu pilnīgi neko, kas nekad nebeidzas, jo tev vienkārši nav, ko normālu iesākt ar savu saprātu.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 4th, 2019 - 12:07 am
(Link)
saruna starp māsīcu un viņas māti - kāpēc tu man teici, ka es krēslu sajāju...tu nevari pateikt normāli, zini cik man pretīgi palika kad tu pateici ka es sajāju - bet ko tad tu gribi lai es saku, jo tu to krēslu sajāji - utt - iet uz riņķi 30 min
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:April 3rd, 2019 - 04:00 pm
(Link)
Es nevaru noliegt, ka reizēm mēdzu iztēloties dzīvi bez darba un ģimenes saistībām, bet manā iztēlē tā vairāk ir bezrūpīga un mierīga dzīve, nevis risks un vardarbība. Tevis aprakstītais man tikai radītu nenormālu stresu, un stress ir tieši tas, ko nevēlos.