krēpjlācis - [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 31st, 2016|10:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 1st, 2016 - 10:24 am
(Link)
iespējams, mums vienkārši ir atšķirīgs skatījums par to, kas tad tas tāds ir - hipsteris. manas top pazīmes - cilvēks, kas vēlas būt stilīgs, seko trendiem, pērk nevajadzīgi dārgus dzērienus, ik pa laikam kaut ko padara savā aifonā vai aimakā, strādā par, piemēram, sociālo mediju guru.

savukārt
velosipēdi - ātrākais un loģiskākais veids, kā pārvietoties pa pilsētu. velosipēda lietošanu nosaka vienkārši saprāta esamība.
kontrakultūras - kirkegora minētie metālisti un industriāļi, hipiji, panki, rastafāri, trešeri, hiphoperi, skeiteri, utt., bet ne jau hipsteri. kas tad tur kontra?
nišas dzērieni - čomskī ir salīdzinoši lēts alkohols, ko ļoti dažādos veidos masīvi patērē publika, bet galvenokārt apkārt redzamas izdzertās brāļa senču pudeles. es īsti nezinu, ko dzer hipsteris, bet manā iztēlē tas nav parasts alus, kas bārā maksā 1,40 eur.
[User Picture]
From:[info]kants
Date:June 1st, 2016 - 11:00 am
(Link)
tātad trūcīgi hispteri! čomska publika brauc ar vintāžas velosipēdiem - tas nav ne sapratīgi, ne loģiksi, tas ir stila manifests :)
bet citādi hipsteri ir visai sarežģīta grupa, mana izpratne pa lielam atbilst http://satori.lv/raksts/7075/Toms_Kencis/Musdienas_Pec_postmodernisma šeit izklāstītajai, kas ar skaidro, kāpēc nav derīgs tevis minētais kirkegoriskais dalījums
From:[info]khosmos
Date:June 1st, 2016 - 01:13 pm
(Link)
Strādājot pie Piena, esmu pamanījusi vienu lietu, kas noteikti raxturo hipsterus, bet neraxturo, piemēram, Bolderājas apmeklētājus - hipsteri tikai izskatās kontra, jo tas taču ir afigennna stilīgi.
From:[info]khosmos
Date:June 1st, 2016 - 01:27 pm
(Link)
Ā, un vintāžas velo, ja vien nav superantīki, mēdz būt daaaauudz lētāki par jauniem.
From:[info]sinusoid
Date:June 1st, 2016 - 07:22 pm
(Link)
varbūt laiks dibināt hipsterolōģijas institūtu? tur varētu pētīt, klasificēt un ārstēt augšminētos pacientus. piemēram, ar tetri dziedināt makismu un aifōnu vietā izsniegt taksofōnus. bet pārvietoties ļaut tikai ar kājām vai sabtransu.
nu ok, pēdējais punkts varbūt ir par nežēlīgu, bet nez vai daudz sliktāk par elektrōšoku vai lobotōmiju.
From:[info]khosmos
Date:June 1st, 2016 - 01:14 pm
(Link)
+++