Neutrum ([info]neutrum) rakstīja,
@ 2012-02-20 20:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:I can get no satisfaction

Šodien un vispār
Šī cikla zodiaks man ir darba situāciju konstelācijas, zvaigznes var veidot, kādus vien rakstus un riņķus tās grib.
Šodiena mani apkrāva ar vezumiem kā tādu darbēzeli - atkal. Bet, saprotams, darbēzelim nav nedz jāsmaida, nedz par ko jāatbild, kad viņš velk sev uzlikto nastu. Darbēzelis var pūst un elst, ja viņam tā patīk, dziedāt blūzu, ja viņam tā patīk. Es? Es esmu priekšzīmīgi savaldīta, un man tādai jābūt.
Tikai brīnos, kāpēc vienā jaukā dienā viss nevarētu būt kārtībā, un mēs visi varētu baudīt sava darba augļus. Vienā jaukā dienā pienāktu gals manai to-do-list, nebūtu kļūdu, serveri neuzkārtos, kluba locekļi nesūdzētos par šo vai to, neviens nemēģinātu iekļūt ēkā nelikumīgi, velosipēdi vai maki netiktu pazaudēti un zagti, gaisa temperetūra apmierinātu visus, visi ziņojumi būtu nosūtīti pareizajiem adresātiem, neviens nesagrieztu kāju pēdas uz ieplaisājušām flīzēm, visi būtu visu samaksājuši un mēs par to būtu atskaitījušies, zem galda nekrātos putekļu slāņi, ugunsdrošības panelis nesignalizētu kļūdas sistēmā, visi būtu visu sapratuši un parakstījuši utt., utt.. Ak. Un es jau redzu gara acīm - tajā jaukajā dienā kādam būs sirdstrieka Body Pump nodarbībā, solārijā vai uz skriešanas trenežiera. Tā vien liekas, ka ir jāgaida pastarā diena, lai iegūtu īstu apmierinājumu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]plenkijs
2012-02-21 16:00 (saite)
Man šķiet, ka pēdējā laikā katrs tavs raksts ir kā apliecinājums tam, ka tu vairāk gribi būt laimīga kaut kur un kaut kā nekā esi laimīga tieši tur un tieši tā kā nu tev tur tas viss ir. Es, ļoti iespējams kļūdos, bet tāda klusa murrājoša ņaudēšana liek domāt, ka tev kaut kas fundamentāli pietrūkst tajā salā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]neutrum
2012-02-21 18:39 (saite)
Ak jel, mans draugs, dzīvē kā tādā kaut kas fundamentāli pietrūkst. Tāpēc jau cilvēki filozofē, izdara pašnāvības, raksta grāmatas un programmē. Jā, man kaut kas fundamentāli pietrūkst, bet esmu ieguvusi ko tādu, ko citur nevarētu, citur negribētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]plenkijs
2012-02-21 22:14 (saite)
Kas tev pietrūkst?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neutrum
2012-02-22 14:08 (saite)
Spēka :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]plenkijs
2012-02-23 00:55 (saite)
Spēka kam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neutrum
2012-02-23 15:19 (saite)
Nomazgāt traukus, mans draugs! :*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]plenkijs
2012-02-23 15:20 (saite)
Motivācijas jautājums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?