porcelāna lellīte [userpic]

24. Maijs 2012 (23:14)
garīgais: bēdīks un resns

tas, ka pašai diezgan skaidrs, ka ne pārāk pareiza tehnoloģija (iespējams arī proporcijas) receptei, kuru mēģinu pirmo reizi mūžā, imrpovizējot dažādus ieteikumus neko nemaina - esmu pilnīgi un galīgi apvainojusies uz plātsmaizi-rabarberkūku, kas sanāca nevis tāda, kādai jābūt plātsmaizei (es taču neprasu, lai man sanāktu tā, kā Zanes omei vai rasbainiekam vai Mārtiņam Rītiņam, es tikai gribēju našķi, kas darītu gaišāku manu vakaru), bet kaut kāda nekāda.
tā nu vakars izvērtās vēl šķērmāks - apvainojos uz sacepumu (tādu žēlīgu picveidīgu šļuru pusotra cm biezumā, pa kuru peld ar kanēli apkaisīta bagātīgi saldinātu rabarberu šļura, kas par plātsmaizi nav pat cienīgs saukties)
sarijos to pašu sacepumu ar tēju, tagad sēžu pie kompja resns un nelaimīx un atkal nespēju saņemties mācībām

Comments

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 24. Maijs 2012, 23:35

ek, žēl

Posted by: * ([info]inese_tk)
Posted at: 24. Maijs 2012, 23:51
perpendikuls smejas

pai pai
es tais plāteni šitā http://klab.lv/users/inese_tk/626650.html
izklausās jau drošvien muļķīgi - mīkla tikai no miltiem un ūdens, mazliet picīga arī liekas, bet ļoti negaidīti visi ir baigā sajūsmā par tādu.
kā reiz vakar cepu ar rabarberiem un vienu ābolu virsū.

ā ja kas, ja ir aizdomas ka virsa būs par slapju vai tas tiek konstatēts cepšanas gaitā - baigi labi palīdz pārkaisīt ar kādu sauju auzu pārslām. viņas sasūc sevī iekšā lieko slapumu un garšo arī forši.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 25. Maijs 2012, 23:06

forši! es tieši gribēju to nomēģināt :)

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 25. Maijs 2012, 01:54

man Tev būs kādreiz jāizstāsta par savu auzu-persiku eksperimentālo sacepumu.

4 Lasīt komentārus piebilst