24. Maijs 2012

pai pai
es tais plāteni šitā http://klab.lv/users/inese_tk/626650.html
izklausās jau drošvien muļķīgi - mīkla tikai no miltiem un ūdens, mazliet picīga arī liekas, bet ļoti negaidīti visi ir baigā sajūsmā par tādu.
kā reiz vakar cepu ar rabarberiem un vienu ābolu virsū.

ā ja kas, ja ir aizdomas ka virsa būs par slapju vai tas tiek konstatēts cepšanas gaitā - baigi labi palīdz pārkaisīt ar kādu sauju auzu pārslām. viņas sasūc sevī iekšā lieko slapumu un garšo arī forši.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: