porcelāna lellīte [userpic]

22. Aprīlis 2022 (09:00)

jūtos kā laimējusi loterijā. skapī atradu bikses. nu 3/4 bikses jo beidzas drusku zem ceļiem. laikam vīriešu, jo tur ir (meitenes, saturieties!) astoņas (8!!) funkcionālas kabatas! un tik dziļas, ka augstākās odere pieskaras zemākajai! es esmu ietaupījusi tik daudz laika!

man vienkārši ļoti riebjas meklēt bikses. izbrīvē laiku, atrodi veikalu, tad atrodi bikses, kad atrodi savu izmēru, jūties kā valis, jo ja nesprūst iekšā kāja, tad uzvelkot ir par ciešu un asinis neriņķo un tad no stīvējies laukā kā cīsiņš no celofāna. vai pat ja var aiztaisīt (šis mēdz būt sarežģīti, jo man ir smuki gurni un dibens), tad pieliecoties vai pietupjoties puse pakaļas plika vai mugura salst. un tu tur viss tāds nosvīdis un nelaimīgs vēl stīvējies ar pārdevēju vai tiešām tev ir tas izmērs, kuru tu saki (jo mēdz izskatīties tievāka) vai jāskatās uz Sejas Izteiksmi 'tik liela izmēra mums nav'. un es galīgi neesmu zilonis! par garumu pat nesākšu. šībrīža mode man ir par īsu bikšu starā. daudzus centimetrus. un tie briesmīgie fasoni. man visas tās banānenes un balondžinsi un mom jeans un boyfriend jeans vienkārši šķiet briesmīgi neglītas un jebkādai figūrai neglaimojošas un ja to fasonu vēl var pieciest, tad vai nu krāsa tāda nesmuka pabalējusi vai caurumi! un jostasvieta. man patīk zema, bet ne pārāk zema, obligāta prasība ir lai netaisa mafintopu (jo tādas kas taisa man jau pašai ir no kāda 'mantotas') un neizvēršas uz augšu vai uz iekšu, nespiež vīles vietā un nespiež vēderu, jo pēc grūtniecības ar visu no tā izrietošo kkāds it kā labs un ērts bikšu dziļums spiež uz nabas tā, ka šķebina. pat ja nespiež, bet vienkārši tur kaut kur ir.
un es zinu, ka jūs man teiksiet, ka vajag aiziet uz normālu bikšu veikalu un jums būs taisnība un laikam jau vienkārši ir vērts saņemties naudā, laikā (jo tur droši vien Speciāli Jābrauc) un žākstā un jāatrod un jānorij krupis par ciparu, ja var uzreiz nopirkt kādas divas bikses un tad arī gandrīz visu mūžu valkāt. jo ja tas ir tā vērts, var maksāt daudz ja der, ir ērts un patīk, jo es esmu cilvēks, pie kura drēbes atnāk nomirt. tad, kad jau vispār nav skata, jo tam, kas ērts es briesmīgi pieķeros un tad jau pa mājām var un pirkt ar caurumiem man nevajag, es pati māku nonēsāt :D
man vienkārši negribas šim tērēt enerģiju un laiku un domu spēku

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:08

ir vērts atrast vienas, kas der un tad gadiem pirkt tādas :)
Bet vispār - ja tā besī, tad pasūti vairākus variantus internetā, mājās varēsi miera vējos izmērīties bez stresa, un nevajadzīgo tik viegli aizsūtīt atpakaļ.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:35

tas čakars ir vēl lielāks nekā veikalā, turklāt uzreiz vajag vairāk naudas. jā, dabū atpakaļ, bet meh

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 11:25

Ja pasūtīsies kādā reservedā, tad daudzas bikses tāpat sanāks lētāk kā Vienas Labas Labā Veikalā :)
Resp., dažkārt lētas tiešām nav sliktas - mani labākie džinsi vieni ir 40eur un otri pa 12eur pirkti :)

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:14

uzšuj sev pati. es vienreiz sev tā izdarīju, nebija nemaz tik šausmīgi (bez kabatām though)

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:27

nu, vai noperc ko aptuvenu un aizej, lai šuvēja pieregulē, labajos laikos pat bija in-house šuvēji, kuri piedzina konkreto lupatu uz tavu augumu, ja grasijies to pirkt. parastu drebi, nevis kkādu elitāru šik

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:37

man tā doma ļoti patīk, bet tad vajag atkrāmēt vietu un kādas divas dienas no vietas, kuras var tam veltīt. es gribētu sev kādreiz uzšūt gan bikses, gan kleitu gan svārkus. un kkas īsti ar šujmašīnu nav, jāpieregulē jo šobrīd neko vairāk par taisnām vīlēm īsti nevaru

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:18
psyduck

Bet "mom jeans" fasons mēdz ļoti labi izskatīties cilvēkiem ar gurniem/dibenu. Staras jau var būt dažādas.

Bet ieteiktu vienkārši doties pie šuvēja un atstāt savu naudiņu šeit pat.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:28

"Modes zīmoliem" bieži vien internetveikalos ir krietni vairāk dažādu modeļu/piegriezumu, gan arī pamatīgāks izmēru klāsts.
Teiksim, šis https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0986351001.html ir tas, ko gribētu (modelei konkrētie džinsi par garu)? Tur gan arī formīgie izmēri gandrīz izpirkti.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 10:40

formīgajām formām ļoti vienkārši spriest par to, cik modelis ir labs - momentā izķer :D ar biksēm tas notiek vēl ātrāk, bet arī kleitas un foršās augšiņas aiziet gandrīz uzreiz. jas tas ir piegriezums, kas neuztaisa problēmu un kaut ko notušē, samirkšķini un nav

Posted by: Runcis ([info]runcis)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 12:01

Pēdējos gadus septiņus, astoņus džinsus pērku tādā bodē: https://dzinsubaze.lv/kontakti-2/

Var sameklēt tīri labu kvalitāti pa pieņemamu cenu (30-40 eur/gab., dārgāk/lētāk), visādus izmērus, visādus stilus. Uz vietas ir drēbniece, kas par nelielu papildus samaksu 'pielabo' pēc klienta vēlmēm.

Man tas parasti ir aizbraukt uz turieni, atrast piemēroto, nopirkt 2..3 gab. un uz pāris gadiem aizmirst par šādu problēmu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Aprīlis 2022, 12:15

šai regulāri staigāju garām, būs beidzot jāsaņemas aiziet izpētīt

11 Lasīt komentārus piebilst