6. Septembris 2021 (14:01)
Šodien pusdienās beidzot uztaisīju salīdzināšanai gan olu kulteni, gan omleti. Bez pārsteigumiem - kulteni gardu muti apēda olu entuziasts (nr.3), nr.2 ēda tikai sviesta pupas, bet vislielākā piekrišana bija.. svaigiem, plāni sagriezta purava gredzentiņiem :D
Nākamajā degustācijas reizē jāpamēģina mīksti vārīta ola, ola, kas vārīta bez čaumalas un vēršacs. Pēdējai gan laikam jānopērk beidzot tā Toro mazā panniņa (ļoti patīk, gribu, bet tad, kad redzu, nav naudas un tad kad ir nauda, visas nopirktas lol)
Man pašai patīk, kā man sanāk omletes, tur tehnoloģija tāda, ka sakuļ ar drusku piena, lej uz karstas pannas (kur jau var būt priekšā kādi dārzeņi vai citas sastāvdaļas), nekavējoties nogriež uz ļoti mazu karstumu un uzliek vāku. Tādējādi apakšu uzreiz savelk un apbrūnina, bet augša sarec pamazām, un nekas nepiedeg.