porcelāna lellīte [userpic]

24. Novembris 2020 (22:58)

Kārojas cepelīnus vai uz pannas eļļā ceptus rauga pīrādziņus, bet slinkums arī un nezinu kur ieraktas receptes

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 25. Novembris 2020, 00:02
taisni kā es

Par tiem pīrādziņiem lūdzu sīkāk, kā tādus taisa?

Posted by: galvenais hipo ([info]daria)
Posted at: 25. Novembris 2020, 00:57

man arii, man arii, luudzu!

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 25. Novembris 2020, 09:10

rauga mīkla, vislabāk uz kefīra bāzes, daudzas mājasmātes saka, ka labāk ar minerālūdeni (to, kas ar burbuļiem), man ļična labāk uz kefīra bāzes jebšu parastā rauga mikla uz ūdens ar eļļas piešprici (čebureku/beļašu variants),,
veido pīrādziņus kā parasti ar kādu pats grib načinku, uzkarsē panā eļļu ar aprēķinu, ka pīrādziņi būs 1/3 iekšā eļļā (šajā sakarā es bieži vien labāk izvēlos vienkārši eļļā vārītos pīrādziņus, jo manā rīcībā ir mazais voks, kur ideāli var ar nedaudz eļļas vārīt pa vienam/diviem pīrādziņiem),,, jāseko, lai eļļa nav pa karstu - uz elektriskās plīts maksimums 4, nepratīšu pateikt kā uz gāzes..

Posted by: pavisam ([info]pavisam)
Posted at: 25. Novembris 2020, 09:27

forši, tagad es arī gribu cepelīnus :>

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 25. Novembris 2020, 10:58

Kā var negribēt???
Bet man tos saldētos negribas, a taisīt - riktīgs čakars:(((

Posted by: pavisam ([info]pavisam)
Posted at: 25. Novembris 2020, 12:03

Pašus gardākos ēdu Klaipēdā, ar malto gaļu iekšā, tur ar speķīti pārliets un tā... viens tāds un paēdis līdz acu vākiem.

Mēs pašas gan taisām reizi 3 gados, bet ar biezpienu. Nenormāli garšo.
Jāpierunā māsa uz Ziemassvētkiem :D to var tikai divatā plus nodarbinot visu saimi...

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 25. Novembris 2020, 12:21

Rīgā arī bija vismaz 2 vietas, kur šitie esot labi, neesmu bijusi un nosaukumu neatceros, ka tik ne arī Pie Kristapa?

7 Lasīt komentārus piebilst