24. Novembris 2020 (22:58)
Kārojas cepelīnus vai uz pannas eļļā ceptus rauga pīrādziņus, bet slinkums arī un nezinu kur ieraktas receptes
Kārojas cepelīnus vai uz pannas eļļā ceptus rauga pīrādziņus, bet slinkums arī un nezinu kur ieraktas receptes
Posted by: pavisam (pavisam)
Posted at: 25. Novembris 2020, 12:03
|
Pašus gardākos ēdu Klaipēdā, ar malto gaļu iekšā, tur ar speķīti pārliets un tā... viens tāds un paēdis līdz acu vākiem.
Mēs pašas gan taisām reizi 3 gados, bet ar biezpienu. Nenormāli garšo.
Jāpierunā māsa uz Ziemassvētkiem :D to var tikai divatā plus nodarbinot visu saimi...
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 25. Novembris 2020, 12:21
|
Rīgā arī bija vismaz 2 vietas, kur šitie esot labi, neesmu bijusi un nosaukumu neatceros, ka tik ne arī Pie Kristapa?
Kā var negribēt???
Bet man tos saldētos negribas, a taisīt - riktīgs čakars:(((