porcelāna lellīte [userpic]

24. Novembris 2020 (22:58)

Kārojas cepelīnus vai uz pannas eļļā ceptus rauga pīrādziņus, bet slinkums arī un nezinu kur ieraktas receptes

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 25. Novembris 2020, 00:02
taisni kā es

Par tiem pīrādziņiem lūdzu sīkāk, kā tādus taisa?

Posted by: galvenais hipo ([info]daria)
Posted at: 25. Novembris 2020, 00:57

man arii, man arii, luudzu!

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 25. Novembris 2020, 09:10

rauga mīkla, vislabāk uz kefīra bāzes, daudzas mājasmātes saka, ka labāk ar minerālūdeni (to, kas ar burbuļiem), man ļična labāk uz kefīra bāzes jebšu parastā rauga mikla uz ūdens ar eļļas piešprici (čebureku/beļašu variants),,
veido pīrādziņus kā parasti ar kādu pats grib načinku, uzkarsē panā eļļu ar aprēķinu, ka pīrādziņi būs 1/3 iekšā eļļā (šajā sakarā es bieži vien labāk izvēlos vienkārši eļļā vārītos pīrādziņus, jo manā rīcībā ir mazais voks, kur ideāli var ar nedaudz eļļas vārīt pa vienam/diviem pīrādziņiem),,, jāseko, lai eļļa nav pa karstu - uz elektriskās plīts maksimums 4, nepratīšu pateikt kā uz gāzes..

7 Lasīt komentārus piebilst