porcelāna lellīte [userpic]

28. Maijs 2019 (23:10)

aizkaitināja mani viena no labajām ģermatologu iestādēm, nejēdz atbildēt ne uz e-pastiem ne sistēmas pieteikumiem mājaslapā, līdz ar to reāli esmu iekavējusi Šī Gada Plānu ar dzimumzīmju noņemšanu. no otras puses - daudz ko no šī gada plāna jau esmu izpildījusi

Comments

Posted by: unpy ([info]unpy)
Posted at: 28. Maijs 2019, 23:43

Laikam jāsāk gulēt iet, pilnīgi apmulsu pie tēzes, ka ģermatologi nejēdz dzimumdzīvi atņemt.

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 01:36

Viņi vasarā to nelabprāt dara. Jo nedrīkst tikt saules gaisma klāt un tā. Mani atšuva gan pagāšgad maijā, gan šogad aprīlī. kaut biju jau par vizīti 28 eur samaksāju. pateica, ka tik tuvu vasarai neņems neko nost.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Maijs 2019, 08:58

es zinu, bet man cirksnī un tur tieši vasaras šorti vai vēl ļaunāk - peldkostīms - rada vislielākās ciešanas. es jau tāpat nesauļojos.
trakākais, ka administrācija nemaz nezin vai konkrētais ārsts to var izdarīt un vai viņiem tur ir iekārta, līdz ar to vispār čakars kamēr nonāk līdz tam procesam

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:29
Endželis :)

Ar 1. slimnīcu ir tā - es eju pie atslēdziņas. Pie viņas ĢĀ nosūtījums neko nedod, vispirsm jebkurā gadījumā jasamaksā 28 eur par vizīti, citādi pie viņas nemaz netiek. Un tad + 35 eur pēc apmeklējuma par katru noņemto dzimumzīmi.
Vienu reizi esmu izsprukusi no tās 28 eur konsultācijas maksas, kad pirms tam aizgāju turpat pie dermatoloģes Purniņas (kura var apskatīt dzimumzīmi, bet nevar noņemt), tad viņa izrakstīja kaut kādu iekšējo nosūtījumu, kuru atstāja turpat reģistratūrā (man uz rokas nedeva) un tad es varēju tikt pie Atslēdziņas maksājot tikai valsts nodevu 4 eur un pēc apmeklējuma 35 eur par dzimumzīmi. BET Atslēdziņai kabinetā ir labāka iekārta dzimumzīmju apskatei un viņa laikam arī saglabā tās apskatītās datorā (ja nu pēc gadiem ir izmaiņas), es parasti cenšos izmantot tos savus samaksātos 28 eur un atrādu viņai vismaz 5 dzimumzīmes, kuras man "liekas aizdomīgas".
Par tiem aparātiem - viņai kabinetā ir lāzeris ar ko noņemt, bet vienu reizi gadījās, ka lāzeris bija noplīsis (un mani neviens nebrīdināja), tad nu viņa veda mani uz citu kabinetu un noņēma ar kaut kādu prastāku aparātu, bet ar to viņa ņem tikai tās dzimumzīmes, kuras nav redzamas citu acij (respektīvi no sejasd ar to neņem). Tāpēc pirms vizītes ir vērts zvanīt uz reģistratūru un prasīt vai lāzers strādā (cik saprotu viņš ik pa laikam noplīst). Bet nu cirksnī, tad viņa arī ņemtu laikam ar to otru aparātu.

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 29. Maijs 2019, 09:53

Man tikko noņēma. Uz zoda, jo vnk apnika. Nosolījos zieket pretsaules krēmu, et voila

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Maijs 2019, 11:36

kur un par cik?

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 29. Maijs 2019, 11:37

1.slimnica, ar nosūtījumu 4 eur konsultācija un 35 eur procedūra

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:19

Ņēma nost atslēdziņa jeb kāda cita? Un nosūtījums jau der tikai no cita dermatologa, nevis ģimenes ārsta?
(es arī jau kopš pagājušās vasaras pa 1. slimn. bet Atslēdziņa man jau aprīlī atteicās no sejas ņemt nost.

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:19

Atslēdziņa ar lielo A. L. Atslēdziņa ņēma nost?

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:20

Cita, ar armēņu uzvārdu. Nosūtījums no ga pie dermo, un tad pie otra dermo. Nākamajā dienā noņēma

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:31
Endželis :)

Jā, nu man ar tā bija, ka vispirms nosūtījums no Ģā pie dermatoloģes, kura neņem nost, tad tā raksta nosūtījumu tai kura ņem nost. bet tu kaut kā mistiski ātri esi tikusi, ar nosūtījumu es gaidīju rindā mēnesi un pie Atslēdziņas par pilnu maksu rinda ir tāpat 3-5 ned.

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:32

Iespējams, paveicās

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Maijs 2019, 15:10

kad es biju pie Atslēdziņas man viņa patika, bet vienīgā iekārta bija izgājusi no ierindas un ja viss par maksu, tad citur ir drusku lētāk, man jānoņem kādas 3 vai 4

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 16:06

Kur lētāk? Es vēl dažas gribu noņemt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Maijs 2019, 23:35

kad es šajā iedziļinājos, ĶĪša klīnikā pie parasta ārsta kas šito dara sanāca vislētāk ja ir vairākas. nu, izņemot poliklīnikas, kur pat ja ārsts ir, nav teikts, ka instruments brīvs, nav salauzts u.tml. (man šī sāpe bija ar Briāna ielu )

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 29. Maijs 2019, 08:43
taisni kā es

man ir ļoti līdzīga pieredze ar Sksnstes ielas VC4, līdz tādam apsurdam, ka aizmirst pierakstu un ārste vienkārši neatnāk. :(

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 29. Maijs 2019, 09:32

hah, nez vai tu domā lāzermedicīnas klīniku? esmu divas reizes mēģinājusi pierakstīties caur mājaslapu - bezjēdzīgi. līdz šim esmu bijusi pie ķīša un era esthetic. bija ok.

17 Lasīt komentārus piebilst