porcelāna lellīte [userpic]

28. Maijs 2019 (23:10)

aizkaitināja mani viena no labajām ģermatologu iestādēm, nejēdz atbildēt ne uz e-pastiem ne sistēmas pieteikumiem mājaslapā, līdz ar to reāli esmu iekavējusi Šī Gada Plānu ar dzimumzīmju noņemšanu. no otras puses - daudz ko no šī gada plāna jau esmu izpildījusi

Comments

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 29. Maijs 2019, 13:29
Endželis :)

Ar 1. slimnīcu ir tā - es eju pie atslēdziņas. Pie viņas ĢĀ nosūtījums neko nedod, vispirsm jebkurā gadījumā jasamaksā 28 eur par vizīti, citādi pie viņas nemaz netiek. Un tad + 35 eur pēc apmeklējuma par katru noņemto dzimumzīmi.
Vienu reizi esmu izsprukusi no tās 28 eur konsultācijas maksas, kad pirms tam aizgāju turpat pie dermatoloģes Purniņas (kura var apskatīt dzimumzīmi, bet nevar noņemt), tad viņa izrakstīja kaut kādu iekšējo nosūtījumu, kuru atstāja turpat reģistratūrā (man uz rokas nedeva) un tad es varēju tikt pie Atslēdziņas maksājot tikai valsts nodevu 4 eur un pēc apmeklējuma 35 eur par dzimumzīmi. BET Atslēdziņai kabinetā ir labāka iekārta dzimumzīmju apskatei un viņa laikam arī saglabā tās apskatītās datorā (ja nu pēc gadiem ir izmaiņas), es parasti cenšos izmantot tos savus samaksātos 28 eur un atrādu viņai vismaz 5 dzimumzīmes, kuras man "liekas aizdomīgas".
Par tiem aparātiem - viņai kabinetā ir lāzeris ar ko noņemt, bet vienu reizi gadījās, ka lāzeris bija noplīsis (un mani neviens nebrīdināja), tad nu viņa veda mani uz citu kabinetu un noņēma ar kaut kādu prastāku aparātu, bet ar to viņa ņem tikai tās dzimumzīmes, kuras nav redzamas citu acij (respektīvi no sejasd ar to neņem). Tāpēc pirms vizītes ir vērts zvanīt uz reģistratūru un prasīt vai lāzers strādā (cik saprotu viņš ik pa laikam noplīst). Bet nu cirksnī, tad viņa arī ņemtu laikam ar to otru aparātu.

17 Lasīt komentārus piebilst