porcelāna lellīte [userpic]

17. Aprīlis 2019 (19:49)

šo rītu uzfilmēt un pārdot kontracepcijas ražotājiem reklāmas nolūkos. ķērc jau stundu. viens gribēja vilkt siltās (ziemas) pufaikbikses, otrs - ziemas zābakus. atradu džinsa lenčubikses, tas derēja, bet tām pa virsu modes upuris ievilka kājas pufaikas piedurknēs un paziņoja, ka tās ir bikses. otrs kliedz par apaviem. vajag tieši tos ziemas konkrētos.
tas bija pusdesmitos
uz b/d šodien neaizgājām. ar lielām pūlēm uzstādīju ultimātu - ne-ziemas apavi un ne-ziemas apģērbs. pie apaviem nr.2 salūza. laikoja visu un raudāja ka spiež, beigās es iecirtos un pateicu - nekāds dārziņš šodien. tad bija kakāšana. tad pirmsmiega ķērcis, paēdām un sparatu ka ārā neizies, jāliek gulēt. nogulēja jau šorīt līdz pēc astoņiem, bet tomēr iekrājies nogurums. diendusa bija gara. kādas trīsarpus stundiņas tad viens ķērca ieģērbies pavisam biezajā ziemas pufaikā, otrs gribēja launagu. pabaroju, izvilku močus lai mierīgāk saģērbt. pie ģērbšanas visas rīta ciešanas atkārtojās. atkal. kādu stundu, varbūt drusku ilgāk. jo vajag tieši štrumbanšbikses, kaut vai džinsa, bet bez mazbiksītēm un zeķbiksēm. beigās tā noguru no stīvēšanās, paziņoju ka arī ārā neiesim un sākā,m taisīt mīklu pankūkām. tālāk gandrīz bez piedzīvojumiem. ja neskaita aveņu zapti visur.
nu jau gandrīz klusi un mierīgi. Modes Upuris plānās kokvilnas štrumbanšbiksēs. tas atbild uz manu jautājumu nafig tāds apģērbs vajadzīgs un kas tādu velk. nu ja neskaita grūtnieces, man grūtniecībā tādu gribējās, bet tā arī nesagādāju

Comments

Posted by: -- ([info]ripp)
Posted at: 17. Aprīlis 2019, 20:29

Izklausās intensīvi. Mazliet priecājos, ka manam jaunietim pietiek ar “skaties, cik skaists krekliņš ar mašīnu/traktoru/dinozauru” :D

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 17. Aprīlis 2019, 20:43

Eh, es nevaru gulēt diendusā, ja nav būts ārā.
Bet šodien ķērcamā diena mūsmājās arī :)

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 17. Aprīlis 2019, 20:46

Mierinājumam, mums arī bija ķērcamais par krekliņu (dārziņā attapās, ka gribēja Zibens Makvīna kreklu, un vispār īso kreklu, lai arī visu laiku tieši no tiem vairījās kā no mēra). Bet nu, protams, divreiz mazāk intensīvi nekā Tev :))

Posted by: only after dark ([info]tvarj)
Posted at: 17. Aprīlis 2019, 20:47

mana vīra ezotēriskajā noplēšamajā kalendārā šodien bija rakstīts, ka ir tumsas diena

Posted by: zveers ([info]lauwa)
Posted at: 18. Aprīlis 2019, 08:05

Cik jauki lasās šādi ieraksti, kad jaunākais jau ir 3gadīgs un pašam šis jau ir cauri. :D Atmiņas, atmiņas :D Turās!

Posted by: nova ([info]nova)
Posted at: 18. Aprīlis 2019, 16:04

Pag, Tev meitenes? Trakums. Paldies Dievam vēlreiz,ka man puikas

6 Lasīt komentārus piebilst