kādēļ mani neviens nebrīdināja, ka vīnā sautējot gaļu visa māja (pieļauju, ka ne tikai) reāli odīs pēc pritona?!
tad vēl redzēs vai to šiko sutekli bez manis vēl kāds maz ēdīs
kādēļ mani neviens nebrīdināja, ka vīnā sautējot gaļu visa māja (pieļauju, ka ne tikai) reāli odīs pēc pritona?!
tad vēl redzēs vai to šiko sutekli bez manis vēl kāds maz ēdīs
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 24. Aprīlis 2018, 08:43
|
nu jau ir labi, bet pirmās desmit minūtes tiešām oda pēc vīna peregara
man bija kkāds gruzīņu sarkanvīns. gandrīz sagājis etiķī gan
toties tagad, jau kādu stundu sautējot smaržo nereāli labi
Posted by: crescendo (crescendo)
Posted at: 24. Aprīlis 2018, 10:12
|
Tad tur arī problēma :)
Gaļai, protams, arī sutināšana etiķī par sliktu nenāk.
Posted by: austra (au)
Posted at: 24. Aprīlis 2018, 08:35
|
pievienojos tvarjai, ka atkarīgs no vīna. man parasti nekas traks nenotiek un nekāds pritons nesanāk :)
Posted by: nure (nure)
Posted at: 24. Aprīlis 2018, 19:29
|
Ja daļu no vīna izdzer tad pritonu nejūt! Nu arī ilgāk pasautējot pazūd :D
Posted by: sajūtu cilvēks (vacatio)
Posted at: 24. Aprīlis 2018, 23:51
|
no sarkanvīna parasti smaržo māja pēc rupjmaizes ierauga. Noteikti ne pēc alkohola. Es leju pie boloņas.
Posted by: Spītniece (ocher)
Posted at: 25. Aprīlis 2018, 11:37
|
par dastro izvirtībām - aizvakar uztaisīju šito:
http://www.cetrassezonas.lv/lv/rece
wooow! nom-nom-nom
es vienīgais bumbieri vienu, lai nav par saldu, un salvijas vietā seletijas kātu sagriezu gabaliņos. nākamreiz pamēģināšu ābolu etiķi nomainīt pret ābolu sulu, lai nedaudz maigāk
atkarīgs no tā, kādu vīnu tu lietoji, man liekas