porcelāna lellīte [userpic]

7. Marts 2016 (11:18)
Tags:

kā apēst lielus skābu un marinētu kāpostu krājumus? ja skābu kāpostu zupa trešdaļai ēdāju negaršo un trešdaļa iespējams tādu vispār neēdīs? daļu var izsautēt. daļu varbūt iecept pīrādziņos. idejas? ieteikumi? man trūkst iedvesmas. vienmēr jau var ēst tāpat ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un varbūt uztaisīt kotletes. bet tur ir daudz!

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 7. Marts 2016, 12:03

Mani vecāki taisa skābu kāpostu salātus - skābie kāposti, kāds sīpols, "šķipsna" krējuma un dzērvenes smukumam pa virsu. Nezinu, vai sāli liek.

Posted by: Rū ([info]diegabixis)
Posted at: 7. Marts 2016, 12:37

Mazliet sāli un mazliet cukuru pie tiem krējuma-kāpostu salātiem.

Vēl var cept lielu kāpostu/olu plātsmaizi-pīrāgu. Gan ar rauga, gan kārtaino mīklu.

Posted by: frau Strumpf ([info]juuuda)
Posted at: 7. Marts 2016, 15:09

visur iecept - plāceņi, lazanja, pelmeņi/vareņiki..

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 7. Marts 2016, 16:44
taisni kā es

seļanka vai borščs, vinegrets, kāpostu strūdele

nu ja galīgi vēl ir par daudz var izsolīt Cibā apmaiņai pret ko citu ēdamu :)

4 Lasīt komentārus piebilst