porcelāna lellīte [userpic]

7. Marts 2016 (11:18)
Tags:

kā apēst lielus skābu un marinētu kāpostu krājumus? ja skābu kāpostu zupa trešdaļai ēdāju negaršo un trešdaļa iespējams tādu vispār neēdīs? daļu var izsautēt. daļu varbūt iecept pīrādziņos. idejas? ieteikumi? man trūkst iedvesmas. vienmēr jau var ēst tāpat ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un varbūt uztaisīt kotletes. bet tur ir daudz!

Comments

Posted by: Rū ([info]diegabixis)
Posted at: 7. Marts 2016, 12:37

Mazliet sāli un mazliet cukuru pie tiem krējuma-kāpostu salātiem.

Vēl var cept lielu kāpostu/olu plātsmaizi-pīrāgu. Gan ar rauga, gan kārtaino mīklu.

4 Lasīt komentārus piebilst