porcelāna lellīte [userpic]

gribiet uzlabojumus dzīvē?! paaugstinājumu darbā? izaugsmi karjerā?

26. Maijs 2015 (20:18)

mums ir kursi!

"Mēs ne vienreiz vien esam dzirdējuši stāstus par to, ka pēc kursu iziešanas meitenes saņēmušas paaugstinājumu darbā, strauji kāpušas pa karjeras kāpnēm. Lūk, tāds psiholoģijas paradokss, bet tas eksistē un darbojas." "Kādu sievieti partneris bildina, kāds cits atsauc savu šķiršanās iesniegumu, bet vēl kāds uzzina par gaidāmu ģimenes pieaugumu."

bet labāk jau palasiet paši:
http://www.tvnet.lv/egoiste/sekss/561321-jekaterinas_lubimovas_orala_seksa_maksla

Comments

Posted by: A ([info]klusums)
Posted at: 26. Maijs 2015, 20:49

Man vislabāk patika tas, ka jāņem līdzi treniņkostīms. :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Maijs 2015, 21:01

izejamais, protams

Posted by: A ([info]klusums)
Posted at: 26. Maijs 2015, 21:05

Ā! Tad tas samta ar spīdumiem, ok, sapratu.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 26. Maijs 2015, 21:47

Nu vislabākais jau par to karjeras izaugsmi. Tad tā tas notiek.

Posted by: banderlogs ([info]banderlogs)
Posted at: 26. Maijs 2015, 22:24
labowski

''visi vīrieši ir vizuāļi'' - super :)

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: 27. Maijs 2015, 09:41
not enough sleep

Mīlīgi, bet, ja godīgi, es nekādu īpašu lol še neredzu. Varbūt tas tādēļ, ka es nu jau diezgan ilgi dzīvojos Purvciemā un negribot izturos drusciņ iecietīgāk pret urlisko piesitienu, kas, protams, pasākumam lien laukā.

Protams, tādiem gudrajiem, skaistajiem un veiksmīgajiem kā mēs nav vajadzīgs nekāds self help, it īpaši jau ne padomi, kā labāk kniebties. Bet visa pasaule nav tik gudra, skaista un veiksmīga, un es gan teiktu, ka centieni vairot pozitīvu attieksmi pret seksu ir apsveicami, it īpaši šādā Purvciemiskā auditorijā. Jo man gan netīk atkārtot neglītus aizspriedumus par to, kā izskatās un kā dzīvo vidējais Delfu komentētājs, tomēr ļoti šķiet, ka seksuāli apmierināts jauns vīrietis daudz retāk rakstīs visādas riebeklības internātos un/vai trauks uz Donbasu šaut dilles.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 27. Maijs 2015, 10:05

man ļoti patīk tavs komentārs. taisnība jau ir. tikai ciki no tādiem var savām otrām pusītēm apmaksāt šādus kursus par 50+ eiro. turklāt tas piegājiens ir diezgan aizspriedumains, jo ieeja pasākumā vīriešiem aizliegta. kas norāda uz to, ka tie, kuriem tas būtu aktuāli a) paši visu māk vai b) nu, nezinu, iztēlojieties paši

mēs savukārt ekrāna šajā galā nosmīkņājām, ka uz samaitāto Eiropu no tikumiskās Krievijas brauc pasniegt šādus kursus. tur gan bija minēts, ka tas ir ģimenes stiprināšanai..

kopumā es apbrīnoju tās dāmas, kas piesakās, jo treniņkostīmā ar veselu baru svešu kundzīšu laizīt un /pardon/ sūkāt plastmasas vai gumijas ēēm trenažieri.. nu tur ir jābūt motivācijai vai iekšām. vai arī tieši otrādāk, labāk, ja iekšās nekā nav, ja reiz trenē dziļo rīkles rijienu
a tādas kā mēs. nu, ko. kā mēs mākam, tā mēs maunam

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: 27. Maijs 2015, 10:41
not enough sleep

Jā, tas par Gejropu iepriecē. Bet vispār Krievijā ar to tikumības veicināšanu ļoti lielā mērā ir kā mums ar Satversmes 110. pantu — tā drīzāk paredzēta, lai visādas lietas aizliegtu, nevis tādēļ, lai kaut ko atbalstītu. Savienot savā galvā nesavienojamas lietas ir krievu mentalitātes īpaši spilgta iezīme, piemēram, viņi pilnīgi mierīgi var slavēt Staļinu Kristus Glābēja katedrālē un neaizdomāties par to, cik tas ir šizofrēniski. Tāpat arī pilnīgi varu iedomāties vidusmēra krievu urlu, kam beibe izgājusi varenos orālā seksa treniņus, bet viņš visviens brēc, cik pretīgi ir tas, ka pidari sūkā krānus.

Tas, ka vīriešiem ieeja aizliegta, ir pašsaprotami — laizīt trenažieŗus ar baru svešu kundzīšu varētu būt mulsinoši. Laizīt trenažieŗus ar baru svešu kundzīšu un ar baru svešu kundziņu, kas uz to visu noraugās — tas droši vien ir nez cik reizes mulsinošāk.

Un ar maušanu tā, kā nu maun, viss ir kārtībā, kamēr visām iesaistītajām personām ir interesanti. Galvenais jau ir attieksme (kas arī ir lielākais ieguvums no šādiem kursiem), technika — дѣло наживное, kā saka brāļu tauta.

Posted by: Skabičevskis ([info]begemots)
Posted at: 27. Maijs 2015, 15:08
proletār

Abstrahējoties no šīs koncepcijas kā tādas, man kaut kā šķiet, ka būtu konkrēta apakškopa ar cilvēkiem, kuriem būtu grūti šādos kursos darboties, ja tur uz viņām raudzītos pretējais dzimums. Tas varētu raisīt nervozitāti.

Posted by: Viņa Gaišība ([info]kautskis)
Posted at: 27. Maijs 2015, 10:48
not enough sleep

St. c.: ar -iet ir pavēles izteiksme, ar -at (vai -āt, atceramies par -īt, -īties, -ināt, -ināties) ir īstenības izteiksme.

Gribiet ar jautājuma zīmi nesanāk, nu, kas tā par pavēli ar jautājuma zīmi. Tātad še būs vietā īstenības izteiksme ar -at.

10 Lasīt komentārus piebilst