27. Maijs 2015

Jā, tas par Gejropu iepriecē. Bet vispār Krievijā ar to tikumības veicināšanu ļoti lielā mērā ir kā mums ar Satversmes 110. pantu — tā drīzāk paredzēta, lai visādas lietas aizliegtu, nevis tādēļ, lai kaut ko atbalstītu. Savienot savā galvā nesavienojamas lietas ir krievu mentalitātes īpaši spilgta iezīme, piemēram, viņi pilnīgi mierīgi var slavēt Staļinu Kristus Glābēja katedrālē un neaizdomāties par to, cik tas ir šizofrēniski. Tāpat arī pilnīgi varu iedomāties vidusmēra krievu urlu, kam beibe izgājusi varenos orālā seksa treniņus, bet viņš visviens brēc, cik pretīgi ir tas, ka pidari sūkā krānus.

Tas, ka vīriešiem ieeja aizliegta, ir pašsaprotami — laizīt trenažieŗus ar baru svešu kundzīšu varētu būt mulsinoši. Laizīt trenažieŗus ar baru svešu kundzīšu un ar baru svešu kundziņu, kas uz to visu noraugās — tas droši vien ir nez cik reizes mulsinošāk.

Un ar maušanu tā, kā nu maun, viss ir kārtībā, kamēr visām iesaistītajām personām ir interesanti. Galvenais jau ir attieksme (kas arī ir lielākais ieguvums no šādiem kursiem), technika — дѣло наживное, kā saka brāļu tauta.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: