nelasi ([info]nelasi) rakstīja,
@ 2012-05-27 01:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hā, varu padalīties ar noslēpumu, kā zaudēt svaru. Mūžam aktuāla tēma, zināms, un šī ir visai efektīva metode!

Tātad, manas metodes pirmā versija, kas arī labi strādā, ir pavisam vienkārša: mazāk ēst un varbūt drusku pasportot. Tieši tā, tik vienkārši. Bet tur vajag disciplīnu. Palīdz, ja dzīvo kopā ar tieviem cilvēkiem un ledusskapī nav nekā ēdama, un nav naudas, un veikals tālu, un sveras katru dienu, un tamlīdzīgi triki.

Bet tagad uzlabotā metode. Vēl aizvien vajag (ne-)ēst piedomājot, un sportot. Bet, vēl vajag iemīlēties. Jātēmē uz šaubīgu, "too good to be true" variantu, kur attiecībās būs asimetrija. Attiecīgi būs Demiens Raiss un Adele un visāda tāda bēdīgā mūzika lielās devās, un nebūs īsti ēstgribas! Tikai uzmanīgi, ja Tev sirdssāpēs ir tendence sarīties daudz šokolādi, tad STOP, ABORT, šī metode Tev tomēr galīgi nederēs! Tātad, un otra viltība ir tāda, ka būs emocionāls spriegums un diskomforts, un labs vieds, kā ar to tikt galā, ir... --sports! Tev būs daaudz garu treniņu, kuros fiziskā slodze pieslāpēs, ja ne apklusinās nepanesamās jūtas un domas. Un rezultāts neliks sevi gaidīt!

Lieliska metode, es zinu, bet, protams, kā jau vienmēr, ir pāris āķi. Nepieciešamais attiecību stāvoklis ir pavisam nelīdzsvarā un var būt sarežģīti to tā noturēt. Un otra lieta: kaut arī izpaliks ēst gribēšanas mocības, būs tas emocionālais diskomforts. Bet tas jau skaisti, varbūt izdodas vēl kādu dzejoli bonusā sacerēt.

Labi, bet nopietnāk, dažas nedēļas atpakaļ notika kaut kas skaists, mani no ļoti dziļās ne-attiecību migas viena jauka meitene izvilka ārā. Es jau biju aizmirsis, ciiiik tas fooorši iiiiir....!!1111.. Kad bez darba un specifiskiem hobijiem un interneta stulbībām ir arī attiecības, un tās visas sajūtas, kas nāk tām līdzi.

Bija superīgi, kamēr bija, bet, jep, jāatgriežas pie vecās diētas metodes. Bet, tas bija jauki tik un tā. Un es atzīmēju sev, ka laikam kļūstu vecs vai kā, bet tieku ar šo galā daudz vieglāk kā iepriekšējās reizes. Nu, negribas sevi pārāk slavināt, bet, viss būs kedā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]missalise
2012-05-27 23:41 (saite)
Euuu, sākums bija baigi jauks, varbūt tomēr to meiteni var noturēt. :) Tu tāds foršs džeks, Tev noteikti vajadzētu (un Tu būtu pelnījis) jauku meiteni. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nelasi
2012-05-28 16:56 (saite)
Paldies par uzmundrinošiem vārdiem :-) Un, skaidra lieta, īstā jaukā meitene arī gan jau atradīsies :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?