nelasi ([info]nelasi) rakstīja,
@ 2009-05-21 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viens no iemesliem, kāpēc pārstāju blogošanu, -- tā dod tādu mānīgu socializēšanās ilūziju. Reāli manā izpildījumā tā vairāk atgādināja radiostaciju uz vientuļas salas.

Un vēl par internetu: var likties, ka te var atrast visu, uzzināt par visu, te informācijas straumes pašas plūst tev cauri un pienes klāt visu vajadzīgo. Bet, paskatoties no kakta, internetā ir atrodams tikai tas, ko kāds ir izvēlējies atklāt. Noteikti ir cilvēki ar interesantiem stāstiem, kas internetam (un varbūt pat vispār jebkādai komunikācijai) tuvumā nerādīsies. Tāpēc nepietiek ar sēdēšanu upes malā.

... vajag ar urbi un elektrodiem līst viņiem galvā :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]missalise
2009-05-21 15:52 (saite)
Man žēl, ka Tu tik reti raksti... :(

(Atbildēt uz šo)


[info]mezzanine
2009-05-22 20:45 (saite)
Bingo, man ļoti patīk šis Tavs ieraksts. Pirmkārt jau radiostacija uz vientuļas salas, otrkārt, par urbi un elektrodiem. Man vispār patīk Tava humora izjūta. Un man patīc Tu. ;)

BTW, E šodien dabūja darbu, tas nozīmē, ka pavisam drīz mēs varētu iekulties Īrijā, vai arī īrēt savu dzīvoklīti (noskatījāmies jau vienu 3istabnieku), līdz ar to Tu esi more than welcome, vari ņemt līdzi kaut veselu grupējumu, un vari ņemties tikai pats, kā Tev patīk labāk!

Mēs (vairāk jau es) arī esam kā 2 rādžiņi, kas spēlē latviešu gabalus - citu acīm vecos un nodrāztos, mums ieprogrammētos, un bieži vien prasās kāds latviešu cilvēks, kāds Draugs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nelasi
2009-05-27 13:43 (saite)
ho, šis komentārs arī ir visnotaļ lielisks! Apsveicu ar darbu, un par ciemošanos mums noteikti kas jāsarunā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?