nelasi ([info]nelasi) rakstīja,
@ 2008-05-12 23:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tok tok, vēl tepat, nekā nav. Nav emociju un spilgto pārdzīvojumu, un nav ārdīšanās, nēēnormālas ārdīšanās. Nenormālas, jā. Ir ikdienišķības un vienmuļības. Rīta darba cēliens un iešana uz tām pašām pusdienu vietām (mums ir pie sienas variantu saraksts izvēles ērtībai), vakara darba cēliens. Uz pusdienām mums ir nedaudz gājēju kombināciju, kas sastāv no manis, divām meitenēm un diviem džekiem. Pēc pusdienām mēs braucam liftā nevis ejam pa trepēm, jo pēc pusdienām pilns vēders. Liftā var lūrēt spogulī. Reiz nobraucām uz pagrabstāvu. Vēl pēc pusdienām mēs pa laikam ejam dzert kakao un runāties. Darbā es turu darbus nelielā jezgā lai būtu sajūta, ka ir nejēdzīgi daudz un visu nevar paspēt un spriedze. Ja sakārto, tad vairs stresa nav. Mūsu kuģis ir iestūrējis bezvējā, buras nošļukušas, jūrnieki slaistās un žāvājas. Jo ilgāk tas velkas, jo vairāk nevar sagaidīt kādu tādu riktīgu vētru. Kur nolauž mastu un pavāram izlīst zupa, bet ir ko atcerēties. Mieriņš, mieriņš, viss ir labi, es sev māku iemānīt, ka viss ir ļoti labi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mezzanine
2008-05-22 18:04 (saite)
Tev labi sanaca pateikt. Tu vispar maki uzrakstit. Tu maki taa ari dziivee? Es sevi biezi piekeru pie domas, ka rakstiski es domas salieku daudz labak nekaa vaardiski (mutiski), un tas jau mani sak uztraukt.
Bernibaa bija jaraksta sacerejumi, piem., "Rudens", un es vienmer noravu pieciniekus, jo maceju izgreznot visus tos nemainigos faktus - krit lapas, krasojas daba un debesis klust skaudraakas, bet ja man tagad butu kas tads jauzraksta, es vairs nemacetu. He, skt, iebraucu auzaas, es tak tikko teicu, ka rakstiski viss ir viegak. Bet ko es gribeju pateikt - man ir zudis talants, jo internets un masu mediji mani ir piradinajusi domat un runat citadak. Isi konkreti, atrak, atrak, nav laika te tukshu dirst, pasaki domu un es atbildesu epastaa. Pffff.

Ai, sorry par spamu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mezzanine
2008-05-22 18:05 (saite)
Un sorry par kludam. Nemaku rakstit bez garumazimem, un si klaviatura...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nelasi
2008-05-22 18:16 (saite)
ak, paldies par komplimentiem :)
Dzīvē, dzīvē protams ir sarežģītāk. Rakstot var padomāt pirms rakstīt, un uzrakstīto pārlasīt un pielabot. Dzīvē, kaut kad jau esmu pieminējis savas draņķīgās socializēšanas prasmes. Sarunu biedram jābūt labi pazīstamam un jābūt pāris aliem vēderā lai varētu tā sirsnīgi parunāt. Bet par talantiem, gan jau tie nav neatgriezeniski pazuduši! Gan jau tā steiga kaut kad pāries, pieriebsies un atkal būs forši knibināties ap sīkumiem un smalkumiem un beigās priecāties, kā viss forši iznācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

ne par tēmu
[info]nelasilasi
2008-06-26 21:32 (saite)
nu tad tā. pirmkārt, secinu, ka segvārda izvēlē neesmu tik oriģināla, kā man likās. Otrkārt, noliedzu jebkādu plaģiātismu. tā ir patiesa sakritība. Treškārt - tas savā ziņā ir apmēram kā pēkšņi satikt brālēnu,par kura esību līdz tam nav bijusi pat nojausma. Lai šo savādo notikumu nosvinētu, ņemu un pievienoju draugu listei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ne par tēmu
[info]nelasi
2008-06-27 20:37 (saite)
nu tad tā, es šito izlasīju un pieņemu zināšanai. Bet zin, man vienreiz bij viens pavisam savāds notikums. Skaipā piesitās viens džeks un sirsnīgi aicināja uz sarunu, un teica, ka esot mans tēvs Aivars (manu tēvu sauc Andris). Es nesapratu vai mani āzē vai kā, bet drošības pēc atbildēju pieklājīgi un tā, lai saprastu, kas notiek, un izrādās, ka man kaut kur plašā pasaulē ir vārda un uzvārda brālis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?