ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2021-11-28 13:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es un lietotājs bauda, mēs neesam nekādi draugi. man nepatīk, ka tikai tādēļ, ka nevaru dalīties sašutumā par "leitestu pieķēzīšanu", man tiek piesiets atbalsts visām pārējām apšaubāmajām lietām, kuras viņš ir darījis vai vēl darīs.

nav arī tā, ka man pēc būtības patiktu trešs un slikti mēmi, smieklīgais tajā drīzāk ir lietotāju nopietnā neapmierinātība par to.

that being said, ieraugot mudbound (1, 2 un 3) saturu, man kādu brīdi bija jāsmejas. ko lai dara, humors ir subjektīvs, un šāds bezkaunīgs absurds labi atbilst manai, iespējams, bērnišķīgajai humora izjūtai.

papildināts:
nekā personiska pret mindbound, ja kas. es negribētu par viņu taisīt jokus, jo tad izskatītos, ka man ir kaut kādas problēmas saistībā ar pagātnes nesaskaņām. lai viņam viss izdodas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ne
2021-11-28 17:41 (saite)
kurš teica "vienreiz", es to daru bieži, katru reizi, kad jāiededz plīts vai kamīns, un tā ir tikai viena no lietām, kuras es daru savā lauku viensētā. es ari roku zemi, cērtu malku, nesu ūdeni no upes. kādreiz bija ari mājputni un ar tiem saistitie lauku darbi. zini, kādēļ man ir tik attīstīti muskuļi? ne jau no sporta zāles, bet no darba.

lūdzu, nemēri citus pēc savas pilsētas baltrocīša mērauklas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-11-29 01:06 (saite)
paldies par info, es jau sapratu, ka esi mačo no iepriekšējā komentāra. bet tu droši drīksti ierakstīt vēl pāris komentus par to, kā strādā lauku darbus un cik autentisks esi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?