sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2007-11-04 19:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:svētdiena

rītdiena būs rozā
lasīt ir interesanti,bet ļoti grūti,tāpēc nežēlīgi lēnu virzos pa atkāpēm uz priekšu,pa ne pa lappusēm,jo gribas pedantiski saprast visu,iztulkot visu,kas ne vienmēr izdodas,un tad dusmojos uz sevi un savu nespēju netulkot burtiski. gribas sākt jaunu dzīvi no rītdienas. pārblīvētu ar apzinīgu mācīšanos,jo patiesi - šis ir pats pēdējais brīdis,un tas ir jāspēj. laiks ir nepielūdzams,un decembris ir tik draudīgi tuvu. man tomēr līdz galam nepatīk tā viņu sistēma. dažas lekcijas un pāri-simtiem-stundu independent study. šausmīgi pietrūkst tās regularitātes,jo pati sevi nespēju noregulēt,saregulēt,regulēt,lai kā es sev stāstītu,ka cenšos,jo varbūt patiesībā tikai mānu pati sevi.

ar rītdienu man ir jāsāk celties septiņos,lai tur vai kas. gribu sākt baudīt agro rītu (pa ja tumšs aiz loga) un garāku dienu burvību. rīt brokastīs gribu cept pankūkas,tā lai visa virtuve silta un smaržo. līdz šim tikai sainsbury's un vienreiz waitrose plānās 45 sekunžu laikā microwave uzsildāmās ēdu,garšīgas. un tomēr rīt man būs pašai savs pats pirmais mēģinājums.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kernel
2007-11-04 22:57 (saite)
man ir gluži tāpat. es pat pie lasīšanās divu mēnešu laikā vēl neesmu ķērusies.
ko tu studē?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-11-04 23:04 (saite)
mūziku un mākslas vēsturi.
mūzikā esejas uz janvāri,bet mākslas vēsturē divas jau uz decembra sākumu. nezinu pat,ja es ar rītdienu sākšu mācīties,t.i. - lasīt un pēc tam rakstīt,vai varēšu visu to paveikt,bet citu iespēju vienkārši nedrīkst pieļaut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kernel
2007-11-04 23:36 (saite)
veu! foršs salikums.
varbūt lasi un paralēli kaut ko pieraksti. beigās tad tik visu saliec kopā.
vai tev pirmais gads UK?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-11-05 00:46 (saite)
man arī likās,ka būs foršs. bet patiesībā nav tik forši,kā gribētos..
vēl jo vairāk tāpēc,ka vajadzēja būt - mūzika un mākslas, dizaina un filmu vēsture, kas teorētiski tā arī saucās,bet filmu vēsturi,dēļ kā es vispār izvēlējos šo kursu,es nevaru mācīties,jo tas ir izvēles priekšmets,kura lekcija sakrīt ar manām obligātajām mūzikas lekcijām,un dizaina vēsture tāpat atkrīt,jo tā ir tikai full-field studentiem. tā kā,kad man tagad kāds jautā,ko es mācos,es vairs nesaku garo nosaukumu,bet īso,tādu,kādu to pateicu tev. un mūzikā māca to,ko es jau gadiem zinu,protams,citādāk,foršāk,interesantāk,tomēr neko jaunu priekš sevis iemācījusies vēl neesmu. vienīgais mierinājums - mūzikas terminoloģijas apguve angļu valodā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-11-05 00:47 (saite)
pirmais,jā. un Tev,cik es noprotu,arī?
ko Tu tajā Dundee mācies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kernel
2007-11-05 01:03 (saite)
bet, ja tiešām ļoti nepatīk, tad nākamgad tač var mainīt kursu, ko?
es mācos arhitektūru. arī man viss neliekas tik forši, kā domāju sākumā. te visi visu zin, jo jau ir iepriekš mācījušies, bet man jārada brīnumi bez zināšanām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-11-05 12:03 (saite)
kursu mainīt,manuprāt,nebūtu problēma,un iespējams,tā arī darīšu. taču mūziku es negribu pamest,bet tikai mūziku studēt šeit negribu,tāpēc es apsveru iespēju arī par citu univeristāti. lai gan,esmu tik ļoti ļoti iemīlējusi šo vietu,ka es pagaidām nespēju iedomāties,kā es to varētu pamest.

liekas,es tevi saprotu,jo man līdzīgi ir mākslas vēsturē. man gan nekas vizuāli materiāls nav jārada,taču zināšanas man ne tuvu nestāv ar tiem jauniešiem,kam A levels History of Art. un,kas vēl interesanti,mākslas vēstures kursā ir viena veca (uz gadiem 55/60),bet ļoti ņipra tantiņa un vairāki mature studenti. to,cik viņi gudri,varu saprast,klausoties viņu atbildes uz lektora uzdotajiem jautājumiem.

un arhitektūra - tas ir nopietni forši. bet sevi es kā arhit. nevarētu iedomāties. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kernel
2007-11-05 13:15 (saite)
manā kursā gan nav gadījušies tik veci, bet dzirdēts, ka citos gan ir.

bet daudziem atkal ir 17, par ko es biju ļoti pārsteigta. un viņi jau tik daudz zin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?