sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-11-12 17:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:waiting for autumn - farewell goodbye

tikko beidzu lasīt G.Janovska romānu 'Uz neatgriešanos',lai cik varbūt banāls neliktos sižets lielos vilcienos,nemaz nerunājot par to,ka vairākas reizes apraudājos,tagad pēcgarša ar skumju krellītēm aptinusies ap kaklu (no iekšpuses). un kaut kā tas viss liekas tik tuvu,nupat noticis,un 2pk vēl nav sācies,un visi vācieši (un ne tikai) brauc projām pēc Hitlera izdotās pavēles,un kur tagad ir Zigrīda,kur Džonis,vai viņi tomēr satikās,zinu,zinu,nesatikās,bet var taču pasapņot. to laikam sauc par dzīvošanu grāmatās,bet grāmatas agrāk vai vēlāk beidzas.
kāpēc tieši tām lielākajām mīlestībām ir allaž lemts beigties traģiski vai vienkārši nelaimīgi - šis jautājums negaida atbildi



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkomanc
2006-11-12 21:07 (saite)
cilveeki taa grib. taa smukaak un tad vinjus visus zheelos.
bet ar gramatu lasishanu interesanti. cilveki grib lasiit interesantas gramatas. grib zinaat kas buus beigaas un kaa viss atrisinaasies, bet tajaa pashaa laikaa negrib lai tas beigtos un pat pardzivo, ka "driiz beigsies gramata". un tiehsama kad beidzas, tad ir jauki, ka var pateikt "interesanta gramata", bet kaa tu teici peecgarsha.
es ne pa to teemu? varbut biki teemaa :))~

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-11-12 22:33 (saite)
bij bij tēmā.
cilvēki - rakstnieki vai cilvēki,kas dzīvo grāmatā? tā,cik es saprotu,bija atbilde uz manu neatbildāmo jautājumu,bet pašu atbildi es kaut kā nesapratu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkomanc
2006-11-12 22:44 (saite)
pirmaa rinda saistiita ar jautajumu :)~
varbut ne atbilde, bet doma, kapeec beidzas tragiski :))~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-11-12 22:49 (saite)
to es zinu. ;)
nu bet ne jau tikai romāni beidzas traģiski/nelaimīgi. tā taču notiek arī dzīvē,un šis arī noteikti bija viens no patiesākajiem mīlasstāstiem ever.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?