sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-10-13 00:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beidzot!
rīt man būs jaunas brilles. foršas,zaļganas,ar knifiņu,cena vispār pārāk pieņemama.
bet iepriekšējās nēsāju aptuveni divus gadus,kamēr pirms pāris dienām stikliņš izkrita,turklāt jau kopš vasaras rāmis bija šķībs. jā,arī šeit mēs redzam,kā lietas/problēmas tiek atliktas līdz pašam pēdējam brīdim,kad tālāk nav vairs kur.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzheina
2006-10-13 00:36 (saite)
tas man atgaadina kaa es divus meeneshui nostaigaaju ar brillju kaatinjiem kuri bij salimeeti ar skochu ( tas tika izdariits, ali buutu motivaacija, jo ko tad taa ar skochu staigaat ap brillem- jociig izskataas) tik protamses un visi pioeraada. un taa es tik aiznesu, jo saliecoties apmeeram jau 30 graadu lenjkji man taas nodeguna krita nost:) man shkjiet, ka viss tiek atlikts uz veel taalaaku laiku kaa tas vispaar iespeejams.:)

(Atbildēt uz šo)


[info]asfiksija
2006-10-13 13:46 (saite)
ūū, jaunas brilles!
man arī gribētos zaļaganas, vai arī kaut kādas sarkanīgas. manas pašreizējās it kā ir tādas brūnganas/sarkanas, bet to jau neviens nekad neievēro un domā, ka tās ir melnas :D
betbetbet, parādīsi mums, kad tev tās būs(rīt)? :]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-10-13 16:16 (saite)
man gribējās sarkanas!,bet tās,kuras man ļoti patika,bija horizontāli par platu sejai,eh. kad aizgāju izņemt brilles un uzliku virsū,man vairs nepatika tik ļoti kā vakar un aizvakar. var pat teikt,ka man vispār vairs nepatīk. ;D laime,ka tik lēts tas rāmītis (salīdzinoši),tad varbūt pēc kāda laika varēs nopirkt vēl kādas..
nebij doma rādīt,bet gan jau. ;) tik šodien ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asfiksija
2006-10-14 23:23 (saite)
man tā arī vienreiz bija - ka vairāk nepatīk. es gan toreiz, par laimi, tikai piemērīju. tās bija tādas tumši zaļas un šausmīgi lētas(laikam pieci lati rāmis!), es ļoti sapriecājos, gribēju pirkt un tā.
kad dabūju naudu un gāju vēlreiz, vairāk tās nevarēju atrast. nu, it kā atradu, bet tās nemaz vairs nelikās tik glītas. kā citas!
baigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?