sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-05-28 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Charmed.
tas ir tik tipiski,ka pēdējie desmit/pieci/divi procenti nāk vislēnāk, līdz piecām stundām vai pat vairāk.
pārējie procenti jau noskatīti. Charmed 8. (pēdējās) sezonas pēdējā sērija. viss beidzas laimīgi, visas apprecējušās,visām trim daudz bērnu,dēmonu laiki beigušies,viss. un tad vēl Paiperi ar Leo parāda vecumdienās (citu,bet pārsteidzoši līdzīgu aktieru atveidojumā),lasot mazmeitai priekšā kaut ko no Ēnu grāmatas.
bet skumji tomēr, aizvien gribas zināt,kas notiek pēc tam,kad ir beidzies tik laimīgi. lai nu kā,Koula man pietrūka. varēja taču atgriezties,kļūt par labo,gh.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkoze
2006-05-28 21:37 (saite)
hm,izklausās interesanti. :) bet vispār,no svara arī tas,kādi aktieri.
tāds jaut. no manas puses,varbūt nedaudz muļķīgs - ja pa tv rāda (es to zināju),tad kāpēc visi tik aktīvi mēģina dabūt no interneta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]narkoze
2006-05-28 22:01 (saite)
man ar tiem torrentiem galīgi neveicas,ir man tā programma,caur kuru itkā vajadzētu sākt lādēt,bet nekas nelādējas,vai arī nolādējas kādi 5 procenti un ne vairāk (tāpēc es amuletu tikai no dc++ cenšos sagrabināt)..
par ierunātājiem es tevi varu saprast,neesmu gan viņus dzirdējusi,bet zinu,kā ir skatīties filmas,kurās pa virsu runā nebaudāmi. ļoti reti,bet ir izdevies fokusēties tikai uz filmu,ne uz to,kas ierunājis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]narkoze
2006-05-28 22:36 (saite)
kā - no kurienes? nu es,teiksim,atrodu,ko vajag. dažreiz tur kaut kāds health ir klāt - ja zaļš,tad ir ok,ja sarkans,tad ne ok. bet parasti tam,ko man vajag vienmēr sarkans.
a kā var zināt,vai aktīvs?
vienalga,kuros torrentos meklēt,jeb ir kādi labie/ne tik labie,kuros labāk ne?
un tad vēl..ja gribu ko noladēt no šiem,tad man jābūt tur reģistrētai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]narkoze
2006-05-28 23:11 (saite)
ā,tad tur tikai ar ielūgumiem..es biju kādā citā lv torrentā,nudien neatceros nosaukumu,bet tur nekā tāda,ko vēlējos,nebija,un vienmēr aizmirsu tur ieiet,ka tagad pat vairs neatceros adresi.
paldies par trakeriem. es šitajos kādreiz esmu ieklejojusi,bet būs jāpameklē kaut kas,precīzāk,mani interesē tas,ko ieteici + Rozvela un tas pats Charmed.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?