sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-03-02 20:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Būtu ko rakstīt,ai,kā būtu par ko rakstīt,aprakstīt un apcerēt. Cik pasaule tomēr krāsaina savā pelēcībā,cik mēs dažādi,cik es pati.
Rīt diriģēšanā ieskaite. Ja redzat pieturā vai vienkārši uz ielas meiteni pelēkā mētelī,kura neapzināti un varbūt ne pārāk uzkrītoši kustina rokas (un ne jau tā - uz priekšu,atpakaļ),tad zināt - tā esmu es. (Saku to tāpēc,ka daži ļautiņi tieši šī iemesla dēļ pieturās man veltīja šķībus skatienus.) Iegrimusi Jāņa Ivanova Gājputnos jeb Antona Bruknera motetē Ave Maria. Zinu,ka šis ieradums nezudīs vēl pāris dienas pēc ieskaites.
Un vispār,es vakarnakt redzēju zīmīgu sapni. Par šo pašu ieskaiti. Šķiet,man nepiemīt telepātiskas spējas,bet dzīvosim - redzēsim.
Un varbūt rīt,ja viss izdosies kā iecerēts,kļūšu par maza,pelēka kaķēna saimnieci.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lulla
2006-03-02 20:51 (saite)
Jā, mani tieši visvairāk baida tas darbs ar kori. Jau tagad aizdomas, ka tas man ietu visgrūtāk. Bet citādi viss liekas būs ok. Kaut arī zinu, ka diezvai pēc tam varētu būt diriģente, bet pagaidām tas ir tas, kas man vislabāk patiktu. Nu redz, vismaz tagad zināšu vēl kādu, kas tam iet cauri :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-02 21:40 (saite)
Mhm,es allaž esmu apbrīnojusi tos,kuri atnāk uz mūsu skolas vidusskolu. Vēl jo vairāk tos,kuri iestājas diriģentos. Tādu tiešām ir ļoti maz. Šogad tādi ir divi. Pagājšgad arī,šķiet,divi. No vienas puses - diriģēšana man varēs būt kā papildus nodarbošanās. Ar savu diplomu gan kaut kur tikšu,varēšu kādu naudiņu nopelnīt. Bet no otras - kāda tam visam jēga,ja no tādiem,teiksim,parastas vidusskolas korīša dziedoņiem,kuri atnākuši bezmaz piespiedu kārtā,tu nespēj izdabūt ne uz pusi tādu skaņu kā vēlētos? Neviens taču nepienesīs uz paplātes (pus)profesionālu kori,ja vien tu neesi cilvēks,kam kontakti,sakari un pazīšanās visās Latvijas malās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lulla
2006-03-02 22:21 (saite)
tā gan, tā viš ir. bet vismaz kaut kas un tas būs tikai plus, tā diriģēšanas izglītība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-02 22:34 (saite)
pluss noteikti,kaut vai tāpēc,ka mēs tādi salīdzinoši neesam nemaz tik daudzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?