sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-02-03 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Tori Amos - I don't like Mondays

nē es nedzēsīšos ārā lai gan ir brīži kad tā vien niez pirksti pielikt punktu arī šim dzīves posmam es turpināšu jūs lasīt jo jūs tik forši rakstāt un es turpināšu komentēt lai gan iespējams nerakstīšu šeit tik bieži kā pēdējā laikā un es beidzot nopirkšu visskaistāko un reizē vienkāršāko kladi kurā salīmēt visus savus no šejienes izprintētos un izgrieztos ierakstus un būs man savs lietišķais pierādījums ko rādīt bērniem un viņu bērniem ja vien viņus tādas lietas vispār interesēs un es turpināšu strādāt ar sevi un beigšu iet bezgalīgos atvaļinājumos man nav bail pievilt citus man bail pievilt tikai pašai sevi



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ladumdam
2006-02-03 21:34 (saite)
man arī bieži gribas ne šejienes dzēsties, bet šaubos vai to tiešām izdarīšu. un- jā, viens no iemesliem arī ir tas, ka man patīk lasīt šeit citu uzrakstīto.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-03 22:10 (saite)
redz,kā mēs abas līdzīgi domājam. patiesībā nekādu atklājumu jau nepateicu,mēs katrs šeit esam savā ziņā līdzīgi,jo apzinamies,ka tik viegli aiziet no šejienes nemaz nav,izdzēsties un viss. Un kā tad paliek ar tiem,kurus tik labprāt lasījām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bestia
2006-02-03 21:45 (saite)
noteikti sekos komentāri no sērijas man-patīk-kā-tu-raksti-bla-bla, šis nebūs tāds. tu tāpat zini ka tev sanāk un ka man patīk, jo citādi es vnk tevis rakstīto nelasītu. bet kāpēc apspiest sevi? kādēļ liegt sev izpausties, turklāt, ja vēl ar to var padalīties? ir taču patīkami saņemt arī kādu komentāru, apmainīties domām, viedokļiem, varbūt uzzināt ko jaunu. nenoliedzami.
vispār šitās dzēšanās modes sāk palikt kaitinošas, jo (vairumā gadījumu) tas tomēr beidzas ar atdzēšanos, un tas tikai pierāda to, cik patiesībā vāji esam un kādu atkarību šī vieta spēj radīt. un ne jau tikai šī vārda negatīvākajā nozīmē.
morāle: būtu gribējusi, sen jau būtu izdzēsusies.
/esmu runājusi, āmen.
(nepārproti, te nav tas uzbrūkoši agresīvais tonis. piesaku, jo zinu, cik viegli pārprast rakstīto vārdu, nedzirdot intonāciju utt.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-03 22:21 (saite)
vēl variants tāds,ka tu mani lasi tāpēc,ka tomēr pazīsti,bet es neapstrīdēšu tevis teikto.
bija man tāds brīdis,kad iekšā kaut kas vārījās un nodomāju - viss,dzēšos,bet es zināju,ka tāpat pēc kāda neilga laika atgriezīšos. tas tikai apstiprinātu to,ko minēji - vājumu un atkarību. pēc brīža jau biju nomierinājusies un sapratu,ka gribu jūs turpināt lasīt. man liekas,ka esmu šeit pārāk atklājusies,kas ir gan labi,gan ne tik labi. jā,varbūt kaut kādā mērā esmu sevi izsmēlusi. tu tik lieliski māki izteikt savas izjūtas simbolos. un tik pat labi to visu kāds var arī nesaprast. manis sacīto nevar pārprast,viss ir tieši tā kā uzrakstīts. neizliekos par to,kas neesmu. nav man tāda talanta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bestia
2006-02-03 22:34 (saite)
nuja, bet manam rakstīšanas veidam daļēji ir arī cits izskaidrojums - es nekad nevarētu tā atklāties, nu, kaut vai tā kā tu vai, piemēram, [info]bulletproof. savā ziņā jūs apbrīnoju, kaut arī it kā zem atslēdziņām.
pareizi arī tas, ka tikpat labi to visu kāds var pārprast, nenoliedzu, bet mans mērķis nemaz nav, lai mani saprastu, tāpat nesapratīs un interpretēs katrs pa savam, jo mums ir dažādas pieredzes, uztveres. bet, ja arī pa savam uztver, tas taču nav nekas slikts! man tikai prieks, ka kādam liekas kaut bišķiņ interesanti kaut ko tādu lasīt.
toties es, kad pārlasu, atceros, kas tajā brīdī bija par štellīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Nodzēsts puksts)
paldies Tev.
[info]narkoze
2006-02-03 23:07 (saite)
Es parasti nemēdzu sarkt vai bālēt,ja man pasaka kaut ko...UHH - jauku. šis nebūs izņēmums,mani vienkārši neizsakāmi priecē tādi vārdi. lai gan mans mērķis rakstot šo postu itin nemaz nebija savākt pēc iespējas vairāk komentāru ar "man patīk kā tu raksti,tikai nedzēsies ārā,turpini rakstīt",ir tik patīkami dzirdēt tāādu komplimentu,pat ja pašai negribas tam līdz galam ticēt. :)
nu,ko lai saka,lielu Paldies,vai vienkārši neko? :)
gan jau turpināšu te raksīt. pēc kāda laika. un es ceru,ka man būs KO rakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]asfiksija
2006-02-04 14:37 (saite)
man šeit nekad nav tā īsti, ko rakstīt un tāpēc es varētu izdzēsties jebkurā mirklī, bet es to nedaru tieši tāpēc, ka es lasu savus Cibas draugus(un man tik ļoti patīk mani Cibas draugi)
kad es esmu izlasījusi visu, ko mani Cibas draugi ir paspējuši sarakstīt, man pašai rodas vēlme kaut ko ierakstīt, kaut ko pastāstīt - dot pretī. baigi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?