mry ([info]narayana) rakstīja,
@ 2004-05-05 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tiešs

vienā satiksmē
vienā satiksmē ar saullēkta 15 pēc celsija, rīta mašīnu straumēm, smagām kamenēm, kas citās trajektorijās, ar kļavziedu pilošo medu, ar resnvaidzēm tantēm, kas piemājas ielu laista, ar skolasbērniem steidzīgiem un autobusiem smaidīgiem, ar svaigām baltām strīpām ielām pa vidu, ar karstumu, ziedoshiem kokiem un ievziedu viinu..
ar plandošiem svārkiem un aptrakušiem vīriešiem, ar ķīpsalas saulrieta putniem, ar aizkostas astes kaķi, ar četrpadsmito, ko mijamies ierindas vietām turpat no viena galapunkta līdz otram, ar četrdesmitseptīto ē, kas spiež pie apmales un pēcāk, kad šaujos tam garām pa otru pusi, grib piespiest arī pie tās. ak jā, man dzīvot apnicis nu gan!
sargs aicina uz erotisko filmu vakaru un greizsirdojas uz otru sargu
ģimene, kas nav anti-semītiska, nebeidz piebilst - viņš, žīds. viņš, gruzīns. ak, nestāstiet man arī par kaitēm un neatstāstiet guļampasakas no krim.info. ziemassvētku speciālpārraides..
paceliet klausuli, kad zvanu, lai pārjautātu. simtsešdesmit simbolos ietērptie kodolīgie teicieni raisa vienu kodolsprādzienu pēc otra - prātā, kurš pieradis apsvērt visus variantus. noticiet sev. es arī neesmu mesija (ak piedodiet).

piesiešu telefonam skruļļaini krunkaino vadu un pielīmēšu putnubūrim - paceltu, pamestu. i was here. catch me now :)

vienā satiksmē ar satiksmi. smaidu. braucu uz sūnām. dodiet pērkona negaisu - gribu pieplakt pie zemes!

:)!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kemune
2004-05-06 09:44 (saite)
man matemātikas skolotāja, lībiešu raganas mazmeita, mācīja

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?