Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-02-13 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cepts ezis
Ezis ir ļoti jauks dzīvnieks ne tikai pēc izskata, bet arī pēc garšas. Man šo jauko kustonīti vienreiz sanāca nobaudīt pie draudzīgiem čigāniem. Nu un tad es celšu jums priekšā recepti, cik nu es viņu atceros. No sākuma noķeram vienu ezi. Žēlsirdības vārdā ezīti nositam un iztīram. Tad ņemam daudz mālus. Iemīcam ezi māla bumbā un cepinam ugunskurā nepilnu stundu. Tad ņemam ārā un izlobam ar visām adatām. Tad eža gaļu sametam katlā un savāram kopā ar krējuma mērci. Pasniedzam kopā ar ugunskurā ceptiem kartupeļiem. Pēc garšas var pievienot garšvielas. Eža gaļa ir ļoti mīksta un arī veselīga, tiesa gan ne zobiem, zobiem vislabāk noder vecs zirgs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]platinum
2004-02-13 11:50 (saite)
eža nosišanas tehnoloģija?? pastāsti. lūdzu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?