Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-02-09 16:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Briesmīgs atgadijums
Es zinu ka daudzi cilvēki nemīl melnus kaķus, cilvēkus melnās drēbēs un tantes ar līkiem deguniem. Man gan patīk melni kaķīši(viens dzīvo man laukos, visu laiku ēd un guļ un ir ļoti pozitīvs un neko nelabu nedara), melnas drēbes ar ir ok un līks deguns ir katram sevi cienošam ebrejam. Bet atgadijums notika ar sikspārni. Es nezinu ko simbolizē sikspārnis, ja neskaita drakulu. Bet ja mājā pa atvērtu logu ielido putniņš tad ir tāds ticējums ka kādam jāmirst(°Vienreiz gan ielidoja un nu jau pāris gadus neviens nav miris, bet nu tas tā) Vienam paziņam istabā, vakarā, ielidoja sikspārnis. Visi mājinieki centās nejauko lidoni izdabūt laukā vai vismaz nosist, bet nekādi nesanāca un pēc ilgiem pūliņiem izrādijās ka sikspārnis kautkur pazudis. Nu ka nav ta nav, varbūt izmuka pa logu laukā. Bet nākošā dienā vecmāmiņa, kas tur arī dzīvoja, stipri savārga. Un savārga veselu gadu. Pa pusei paralizēta, pa pusei slima, gulēja, gulēja un pēc gada ap to pašu laiku atstāja šo nejēdzīgo pasauli. Tad kad sāka mēzt ārā vecmāmiņas mantas uz dedzināšanu, izdomāja izmest arī gultu, kurā viņa bija pēdējo gadu pavadijusi. Un atklājās ka zem matrača ir - beigts sikspārnis...


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Tas jau ir šausmu stāsts
(Anonīms)
2004-02-09 17:11 (saite)
Kādreiz dzīvoju Jelgavā un tur skolas laikā visādi ticējumi par neveiksmēm bija: nedrīkst iet caur elektrības stabiem, kur pāra stabi, nedrīkst kāpt uz kanalizācijas vākiem vai lūkām, vēl visādas muļķības, bet galvenais ir tas, ka laikam Jelgavā arī šādi ticējumi radušies nezinu vai Ģintermuižas sakarā, bet tā sanāk.

Puiku gados visādi gāja - skraidījām pa pagalmiem, kāvāmies, dažreiz sita mūs... Nu, gadījās, ka vienreiz kaut kur skrējām un man pāri pārskrēja melns kaķis - tādā veidā, ka speciāli viņam vajadzēja skriet, it kā kāds viņam būtu licis pārskriet tieši pāri manam ceļam. Pie reizes vēl uzkāpu uz kanalizācijas vāka un opā - kāja iekšā, pie tam tā, ka nevar saprast, kā vilkt laukā.
Kopš tā laika izvairos no melniem kaķiem, bet no lūkām izvairos tāpēc, ka
kaut kā viņas nestabili uzliktas.

Sv. G

(Atbildēt uz šo)


[info]mazeltov
2004-02-09 17:50 (saite)
man mājās ir divi pilnīgi melni kaķi-ķepa un lielais minnis.
vecāmāte arī ir, bet tur jau nevajag sikspārni, viņai pašai vesela aptieka ar ko pamazām nozāļoties. zālēm, kas pazemina asinsspiedienu, uzdzer kafiju. tādi esam.

(Atbildēt uz šo)

anonymous
(Anonīms)
2004-02-09 21:55 (saite)
"...mājinieki centās nejauko lidoni izdabūt laukā vai vismaz nosist...". Nezinu, vai Namtars ir idiots vai ģēnijs, bet nu man patīk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: anonymous
[info]mazeltov
2004-02-09 22:48 (saite)
man šķiet, ka viņš pats arī smejas, kad raksta. valoda ir lielisks ierocis. veids, kā pārsteigt, fascinēt, aizraut, šausmināt un vēl daudz ko citu. vārdu spēles, manipulēšana ar teksta uzbūvi utt. lieliski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]agressor
2004-02-10 07:22 (saite)
sāk ar jautriem pastāstiņiem iz latgaļu dzīves, bet tad sāk ietekmēt manu psihi ar stāstiem par sarūsējušu nazi tortes kastē un sixspārni zem vecomātes matrača. īpaši, ja vakar esi skatījies the exorcist...

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-02-11 00:09 (saite)
vispār stāstus tev labi izdomas dzejot:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?