Nitinja ([info]naktsvijole) rakstīja,
@ 2004-05-27 12:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
Un peekshnji taa baac... Viss ir beidzies uz kaadu laiku... Peekshnji taa, pavisam baac, man nekas nav jaadara... Tieshaam sajuuta taada, ka ar vienu spraadzienveidiigu kustiibu esi nonaacis no ljoti spiediiga laika truukuma ljoti plashaa laika paarpilniibaa... Un nezini, ko ar to tagad iesaakt...:) Kas ir jaadara tad, kad peekshnji nav nekas TAADS jaadara?:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

dari pashu labaako
[info]puce
2004-05-27 14:28 (saite)
peec taada stresa, ko var dariit - dari NEKO! :-))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: dari pashu labaako
[info]naktsvijole
2004-05-27 15:00 (saite)
Tu domaa, ka peekshnji dariit NEKO ir taa vienkaarshi ljoti?:) Nekaa... NEKAA dariishanai ir jaasagatavaojas... NEKAA dariishaa ir interesanta tikai tad, kad kaut kas ir jaadara... Preteejaa gadiijumaa taa kljuust vienkarshi par garlaikoshanos...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

nu tad
[info]puce
2004-05-27 15:16 (saite)
izdomaa sev virkni nejeedziigu nodarbju, kuras tu Vareetu Dariit, bet nedariisi, jo dariisi NEKO :-)))) piem, nirt ar akvalangu, lekt ar izpletni, skaitiit trepes parkaa vai metro, skaitiit fjordus un meeriit to garumu soljos..

un vispaar - saac staadiit saraxtu labaak.. :-P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nu tad
[info]naktsvijole
2004-05-27 15:27 (saite)
Jaa, jaa, vislabaak man patika nirshana ar akvalangu...:) Ar to smaguma centru veederaa nonirtu taa, ka noburbuljotu vien....:) Lappi... Braukshu ar tad maajaas un staadiishu to sarakstu...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nu tad
[info]puce
2004-05-27 16:05 (saite)
principaa tev visvairaak vajadzeetu tieshi to - iemaaciities dariit NEKO. jo peec paaris meenshiem (pat aatraak) tev buus gruuti atrast briidi, lai dariitu NEKO, un tad ir labi jaamaak taadas lietas. tipa, aatri piesleegies procesam, fiksi, fiksi padariit NEKO un tad atgriezties vaaveres ritenii - uz turpmaakajien n gadiem :-)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2004-05-27 16:50 (saite)
Tu tagad iri teicamniece? ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?