rūsganais sprakšķis

sveiciens visiem vārgiem kuņģiem

rūsganais sprakšķis

sveiciens visiem vārgiem kuņģiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mans kuņģa vadītais barošanās stils rudeņos prasa ēst sīpolu.
Tā arī šodien vēlajās brokastīs sev uzservēju graudaino biezpienu no Lidla (ļoti labs) ar tomātiem un vienu nelielu sīpolu.
Tagad jau pusstundu diezgan nožēloju šo lēmumu.

Jautājums - vai ir kāds veids, kā ar to cīnīties?
  • vai cepti sīpoli kvalificējas? tie man ļoti garšo un tie nekož vēderā.
    • cepti nekož un labprāt lietoju, bet man ikurāt garšo svaigie un pavisam nedaudz tiek cauri sveikā, bet nupat laikam bija pa daudz.
  • Es ņemu sarkanos sīpolus, tie ir drusku maigāki.
    • man ir tā laime vai nelaime, ka sīpoli nāk no mātes varen auglīgā, mālainā dārza, kur itin viss izaug daudz ģiftīgāks (no rukolas noģībt var)

      es mēdzu pirkt sarkanos savai svaigēšanai, bet šoreiz veikalā bija dikti nesmuki.
      • ā, šalotes sīpoli esot daudz maigāki, varbūt pierunā māti tos audzēt priekš tevis
        • viņa ir mēģinājusi visādas smalkākas padarīšanas man audzēt, bet dārzs ir konservatīvs un saka nini
          • Manai mātei arī dārzā viss izaug stiprs vai sīvs :D
      • Manai māsai ukrainietes samācīja, ka vajagot tos sīpolus ūdenī nomērcēt, tad nav vairs tādi stipri.
        Mēģināšu noskaidrot precīzāk.
        • Nomizotus aplejot ar verdošu ūdeni un tad notur pēc patikas. Var pavisam maz, var arī dažas stundas. Kraukšķis saglabājas, nesanāk gluži kā vārīti.
          • un tas tieši pret dedzināšanu? paprovēšu. kad aizmirsīšu, kā šobrīd jūtos :D
            • Nu, sīpoli tad vairs nav tik stipri. Vajadzētu taču tad varēt ar mazākām sekām ēst?
  • Boržomis tiešo seku novēršanai.
  • Varbuut izmest no receptes tomaatus?

    https://refluxaway.com/heartburn-and-acid-reflux-are-tomatoes-responsible/
Powered by Sviesta Ciba