rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jūs mani nošokējāt ar to salšanu vs ēšanu, mūžam ko tādu neiedomātos. varbūt tas ir saistīts, ka jūs ēdat, lai dzīvotu? jo man ēšana ir par garšīgumu; un ēšana nav saldumi. un izrīšanās pēc slodzes man neuznāk.

piem, vakar piecēlos, iedzēru 100 gramus smūtija, pastrādāju, aizbraucu noskrēju treniņu, nostaigāju 2 h ar suņiem pa mežu un tad 15:00 mājās apēdu pavisam parastus korejas burkānus ar siera salātiem, nepārēdos.

šodien uzsvempos atkal uz ļisapēda, astes kauls sāpēja jau no pirmā mirkšķa, bet piespiedu sevi nosāpēties līdz tirpienam atkal tos 20km. šodien solīja sliktu laiku un mežaparkā bija patīkami mazāk cilvēku.

vārsakot, lai ko jūs tur teiktu, es esmu nolēmusi, ka šada neliela jandalēšanās biš iespers manai vielmaiņai, viņa nožagosies, nokritīs daži kg un tad jau paliek daudz vieglāk - tikko jūti, ka drēbes paliek biš brīvākas, uzreiz jūties motivētāks. es tā ceru, lol
  • Tu jau ar, viltniece, liec tikai kaķīšu bildes, nevar zināt, kas Tev ir ņemšanās masā, manuprāt, Tu pa žizņi esi pakārna.

    bet šis ir tiešām interesants aspekts. ja man salst, es saģērbjos un uzvāru litru tējas, nekad neesmu mēģinājsi saslēgt ar ēšanu (kā bezbērnniekam mans ēšanas režīms ir totāli ne rāmjos)
    • Pieļauju ka arī iedzimtība, manai mātei šitas pats, viņa tik vēl no šitā var paliktslima un pārsalusi atkūst tikai zupa+kafija+salda tēja kombo
    • https://youtu.be/JZzoSGiyWUg
    • Un ar visu to ka man ir beerni es nepakljaujos vinju baroshanas rezhiimam un nesasleedzu ar to savu eeshanu. Censhos vaoraak vai mazaak tureeties pie intermittent fasting. Ideaalaa 20:4, ja nesanaak, tad vismaz 16:8 vai 18:6.
    • nu cik salst, atkarīgs. Teiksim tgd šitās dienas ir istabā 17C. Ok, ja eju ārā, veļļoju, staigāju, ir ok. Ja jāsēž pie kompja (darbs), tad nu pēc 1h bez karstas kafijas (tēja nelīdz) rokas atsalušas kaut sēžu vilnas zeķēs, vilnas džemperī, termokreklā, ar segu aptinusies. tad vajag kko apēst, vai sākt rosīties Ja jāstrādā pie kompja, diži neparosīsies.. Kad dzīvoju kiprā, tur ziemā apkures nav. Visa ziema kā mums šobrīd: pa dienu 7-12C, pa nakti 0-10 vai tml. Mājas netur siltumu necis. Istabā 10-12C. Pamosties, uzpūt garaini. Piesildīt ar elektrisko nevar, jo tak siltumu netur. Gāju pēc iespējas veļļot, lai sasildītos. Paŗējā laikā pēc iespējas ēdu - arī lai sasildītos, jo nu es varu izturēt pusgadu un vairāk no vietas >30C, bet es absolūti sūdīgi panesu 2+ mēnešus no vietas apkārtējās vides temperatūru <15C (tas zem 15C nav tikai ārā - tas sanāk VISUR, VISU LAIKU, arī mēģinot remdenā dušā nomazgāties). Attiecīgi, lai kaut kā uzturētu kaut ko siltu, es ēdu. Jo tad bija silti. Rezultātā +10kg mēneša laikā. Siltāk gan kļuva :D
      Ar to remdeno dušu (jo sildītājs saplīsa, un cik nu varēja piesildīt saules bačas uz 3 cilvēkiem, tik bija), arī bija jautri. Lai tādā ieietu pie esošā raskalda, satuntulējos, sēdos uz velo, tad tā cik vien spēka minos kādus 30km. Tad biju kārtīgi izkarsusi un ātri mājās, dušā. Tad varēja :D :D
      Ja es tikai nosalstu pamatīgi, tad pietieka ar karstu dušu un/vai siltu tēju. Bet man parasti ir tā, ja esmu paēdusi, auksti navv, varu tiešām 15C šortos un maikā staigāt. Tiklīdz ēdiens kkur aiziet tālāk, tā sāk salt, un tad vajag tiešām apkārt 27C, lai nesaltu. Arī ar vilnas zeķēm tieši tāpat - citreiz pat vasarā velku, jo nu mums jau tika dažas dienas gadā, kad ir tie 27+C, kad man toč nesalst. Senāk pirms sāku ikdienā ar velo braukāt vai citādi sportot, arī bija mūžīgi aukstas rokas, kājas. Nu jau kādus 10 gadus šis ir ok, laikam sports tomēr uzlabo asinsriti. :)
Powered by Sviesta Ciba