rūsganais sprakšķis

halp! penzionāra cāļupūkas

rūsganais sprakšķis

halp! penzionāra cāļupūkas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā balināt matus mājās un paliek ar matiem?

garš stāsts īss, māte paņēma visus uz pauzes un no tumšiem matiem radikāli pārgāja uz lillīgi blondiem. nezinu, vai tā bija domājusi mazpislētas firziere, bet man ļoti patika, taču nu sāk ataugt saknes - mātei par šausmām, izrādās, ka no pakauša uz skaustu viņai vēl ir pilns ar saviem pašas tumši brūnajiem, nevis visa galva sirma, kā viņa bija iedomājusies. sāka pukstēt, ka tad jau jākrāso atpakaļ tumši.

viņa noteikti, ka neņemsies reizi mēnesī uz pislētu pie friziera braukt (ne jau nav naudas, un pat ne skopums, drīzāk slinkums un nevēlēšanās tādejādi socializēties, lol)
bet pie manis viņa noteikti ir biežāk un, cēlu mērķu vārdā, es būtu gatava atgriezties pie viņas matu krāsošanas (kā gadiem darīju ar hennu un loreāli), ja vien zinātu, ka to var mājās kānebūt izveikt.

nekad nebūtu ticējusi, jo vnk nespēju iedomāties māti blondu, bet ir absolūti štelle.

es pati nekad pie friziera neesmu krāsojusi, vispār vairs gadus 2nekrāsoju un griežu retāk kā reizi gadā, tā, ka pat nezinātu, kur viņu pierakstīt, da i gražīga viņa man ir, lai uz dullo riskētu

padomiņš tātad?
  • nopirkt balinātāju prof.veikalā.
    • tik vienkārši? tur nav kādi key elementi?
      visus savus (3) matu līdzekļus pērku 4hair, bet tur pie krāsošanas ir krāsas un balinātāji, un es samulsu
      • Pajautā uz vietas- kas vajadzīgs , cik stiprs balinātājs +Kkas , lai noņem dzeltenumu.
      • vaita nav tā, ka frizieri krāsas jauc paši, bet konsūmeriem ir tas, kas drogu plauktos? arī balinātāji mājas lietošanai?
        • nopirkt tur var, bet Vai Vaig? iz ze kveščen

          no vienas puses, noteikti, ka tur nav augstākā matemātika, mātei jau nav instagramos bildes jāliek, no otras, negribas viņu BEZ matiem atstāt, betnu šīs bažas nāk no brālēna, kas 90ajos ar ūdenražpārskābi nolisinājās
          • nuuu man vēl pirms pāris gadiem frizieres asistente nosvilināja šķipsnu. accidents happen. ok, man sarežģīts gadījums, bet tomēr. jā, bez matiem palikt arī var. tāpēc saku, varbūt tomēr drogu kastīti un miers mājā.
  • Varbūt var izsaukt frizieri pie tevis uz mājām?
    • nē, ja vajag frizieri, tad tā arī sakiet, tad es meklēšu kādu savā Rīgas galā
      ja tas nav man atrisināms
      • esmu krāsojusi mājās visādas krāsas pati sev un ir sanācis gluži ok, bet mēģinot pat tikai krāsu ar balinošo efektu, nevis īstu balinātāju, nācās sastapties ar to, ka mats nebija vienmērīgā krāsā pēc tam. tāpēc ko nu ko, bet balināt tomēr pie friziera - tas seko līdzi, cik ilgi turas tas balinātājs kurā matā, zina noteikt, kad jāmazgā viss ārā.

        karoče, pusaudzim var riskēt pats, bet pieaugušai sievietei tā kā šurumburumu uz galvas nevajadzētu, i think.
  • cik gari mati? Varbūt saudzēšanas nolūkos labāk balināt šķipsnas? Tur ar to gumijas cepuri nevajadzētu būt sarežģīti un šķipsnās mazāk redz ataugušas saknes.
  • Man liekas, ka diezgan riskanti. Mājās balināts tomēr ir mājās balināts, un frizētavā balināts ir frizētavā balināts - starpība starp profesionāli un amatieri ir redzama. Tas ir tas pats, kā atšķiras ēdiens mājās un labā restorānā. (jā, jā, noteikti te mani apstās kaudzēm kaucmindietes, kas liek nobālēt visiem Mišelina zvaigžņu pavāriem, bet nu būsim reāli..).
Powered by Sviesta Ciba