rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bārbalas posta noskaņās man arī sapilēja piles; lai gan no vienas puses es reti trāpos burbulī, kur nostājas pret mašīnām, vienmēr pie tā dikti satraucos un ņemu personīgi.

mumste, čiekurkalniešiem iestājies piespiedu brīvprātīgais rajona nepamešanas gars, jo bez pamatīga nervu nobrucinājuma ar auto tikt ārā nav iespējams. ja uz centru es varu aizbraukt ar riteni (kā daru jau gadiem, nebija jāslēdz tilts), tad uz suņa treniņiem ritenis gluži nederēs

šai sakarā es gribētu ierosināt, ka sodu par mūsu co izmešiem varētu piestādīt Valsts Čukčukbānim, jo viņi negrib/nemāk saorganizēt normālāku dzelzceļa pārbrauktuvju darbību; vakar sēdēju un metu izmešus 40 minūtes nepilna 1km garumā, lai izkļūtu no rajona un aizbrauktu uz Rumbulu.

Intereses pēc iegāju RS lapā paskatīt, ko man piedāvā sabtransports.
jā, ar 3 transportiem turp un 3 atpakaļ šis maršruts ir izbraucams. 6x1.15 man un 6x1.5 sunim = 15.9 eur un tā 3x nedēļā. es laikam varu nopirkt mēnešbiļeti (? nezinu,vai tas būtu izdevīgāk?), sunim šāda piedāvājuma nav. Pareizi, nafig trenēt suņus.

Interesanti,ka vilciens ir laipni ļauj bagāžu-suni vest daudz lētāk- uz mūsu pastaigas vietu brīvdienās nav pat piecīts turp atpakaļ man ar 2 suņiem (0.42 biļete šiem uz purnu)

automašīnu vēl izmantoju, lai aizbrauktu uz Depo vai tml pēc kārtējām dārza figņām un reizi mēnesī uz tirgu pēc gaļas lopiem. nu, vēl pie vetārsta. nestādos priekšā, kā to var izdarīt ar sabtransportu.

labi, sūds ar suņiem, cilvēkiem taču ir bērni, kuri ir jāvadā uz skolām un pulciņiem un kur jau vēl viņus vadā.

labi, es te prokrastinēju, riebīgs darbiņš jādara
  • Nu edz, man kopš nav citu iespēju kā sabtransports ir krietni pamaitājušās nervu šūnas, jo ne tikai suņus-bērnus, bet arī dažādus lielizmēra priekšmetus pārvadāt ir praktiski neiespējami. Takši parastie te ņem, te neņem. Katreiz sūtīt kravas busu ir dziļi nerentabli.
    A profesija tāda, ka lielizmēra priekšmeti gadās regulāri.
  • kopš viena no aktīvistēm man iekomentēja, ka rīgā derētu samazināt arī sabiedrisko, operatīvo un piegādes transportu, es pat netuvojos šīm diskusijām :)
    • :D

      šādi cilvēki laikam nav informēti, ka ir iespējams dzīvot ne tikai Rīgā.
  • Kaut kāda "visu vai neko" nostaļģija virmo šajā tēmā. Piemērus tam var atrast abās pusēs, piebildīšu. :)
    Tomēr man ir aizdomas, ka viedoklis "aizliedzam Rīgā mašīnas" ja arī kaut kur izskan, tad ir briesmonīgi margināls. Taču likumsakarīgi, ka tas autobraucēju dzirdes nervus sakairina krietni vairāk par mēreno aicinājumu vairāk pievērst uzmanību savām izvēlēm vienmēr un visur braukt ar mašīnu, jo varbūt ir situācijas, kurās tas nemaz nav obligāti nepieciešams un var izvēlēties kādu videi un pārslogotajai Rīgas ielu satiksmei draudzīgāku pārvietošanās veidu.
  • Es kā abās frontēs esoša arī nespēju lasīt tos cepienus. Nav visi velobraucēji vienādi un visi autobraucēji vienādi. Bet kašķos parasti viss tiek vispārināts. Bērnu un sevi vizinu biežāk ar velo, četrkājainais, ja kur tālāk, tad auto.
  • ai, tos falši pareizos raganu medītājus vispār nav vērts ņemt vērā, jādara, kā pašam der un patīk
Powered by Sviesta Ciba