atnāca no ķīnas ph mērītājlapiņas (jo man neaiziet bordo šķīduma skābuma mērīšana ar naglu)
ūdenim glazē - 7, kafijai - 6, siekalām - 8, bet ābolim - 3. trīs!!!
bet visi skābsārmju līdzsvara blogi apgalvo,ka āboli esot sārmaini,nevis skābi.
man ir slikti indikatoriņi atsūtīti jeb internets melo?
ūdenim glazē - 7, kafijai - 6, siekalām - 8, bet ābolim - 3. trīs!!!
bet visi skābsārmju līdzsvara blogi apgalvo,ka āboli esot sārmaini,nevis skābi.
man ir slikti indikatoriņi atsūtīti jeb internets melo?
Skābjsārmu līdzsvara blogiem nav nekāda sakara ar skābēm un sārmiem ķīmiskā un pat fizioloģiskā izpratnē. Viņu aksioma ir, ka citrons padara organismu sārmainu, kur ir neeeliela patiesības kripatiņa (bijuši pētījumi par saistību starp citrusaugļu lietošanu uzturā un sārmaināku urīnu).
Man intuitīvi likās, ka ābolam 3 ir par skābu, bet izrādās, ka tomēr nē http://foodsafety.wisc.edu/business_foo