rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Tiešām kāds Cibā vēl nav lasījis Kjiimikja lielisko skaidrojumu par pH bulšitu internetos? http://klab.lv/users/kjiimikjis/16117.html http://klab.lv/users/kjiimikjis/17949.html

Skābjsārmu līdzsvara blogiem nav nekāda sakara ar skābēm un sārmiem ķīmiskā un pat fizioloģiskā izpratnē. Viņu aksioma ir, ka citrons padara organismu sārmainu, kur ir neeeliela patiesības kripatiņa (bijuši pētījumi par saistību starp citrusaugļu lietošanu uzturā un sārmaināku urīnu).

Man intuitīvi likās, ka ābolam 3 ir par skābu, bet izrādās, ka tomēr nē http://foodsafety.wisc.edu/business_food/files/approximate_ph.pdf
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba