Tiešām kāds Cibā vēl nav lasījis Kjiimikja lielisko skaidrojumu par pH bulšitu internetos? http://klab.lv/users/kjiimikjis/16117.h tml http://klab.lv/users/kjiimikjis/17949.h tml
Skābjsārmu līdzsvara blogiem nav nekāda sakara ar skābēm un sārmiem ķīmiskā un pat fizioloģiskā izpratnē. Viņu aksioma ir, ka citrons padara organismu sārmainu, kur ir neeeliela patiesības kripatiņa (bijuši pētījumi par saistību starp citrusaugļu lietošanu uzturā un sārmaināku urīnu).
Man intuitīvi likās, ka ābolam 3 ir par skābu, bet izrādās, ka tomēr nē http://foodsafety.wisc.edu/business_foo d/files/approximate_ph.pdf
Skābjsārmu līdzsvara blogiem nav nekāda sakara ar skābēm un sārmiem ķīmiskā un pat fizioloģiskā izpratnē. Viņu aksioma ir, ka citrons padara organismu sārmainu, kur ir neeeliela patiesības kripatiņa (bijuši pētījumi par saistību starp citrusaugļu lietošanu uzturā un sārmaināku urīnu).
Man intuitīvi likās, ka ābolam 3 ir par skābu, bet izrādās, ka tomēr nē http://foodsafety.wisc.edu/business_foo