rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr es blandos pa pasauli, ledusskapī iemeties errors un 3 lielie skābie krējumi.

ir kādas lieliskas idejas, izņemot "izbaro kaimiņmajas kaķiem", kā tās patērēt? žēl kaķu,treknais krējums,ka caureju nedabon.
  • https://www.google.lv/search?q=sk%C4%81b%C4%81+kr%C4%93juma+k%C5%ABka&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&ei=U7KMV8GnJ4jv6QTPv5fADQ
  • Krēmu! Taisi krēmu.
  • medus kūku
    vēl - man māte bērnībā cepa kaut kādus skābā krējuma cepumus ar grauzdētu cukuru, ja labi pameklētu, gan jau ka recepti atrastu.
  • glāze krējuma, glāze cukura, glāze miltu, 2 olas, 2 ēdamkarotes (bet ēdam- nevis deserta), drusku vaniļas cukurs (var likt brūno vai ieskaitīt tajā glāzē) kakao pulvera, puse vai vesela tējkarote sodas. 180* apmēram 30 minūtes 200 grādos apmēram 20. nu es cepu, kamēr smaržo un nelīp pēc kociņa, man gāzes plīts ar neuzticamu termometru. ja ņem ārā pārbaudīt un ļum, tad vēl kādu laiciņu

    garšvielas es lieku muskatriekstu, ingvera pulveri, kardamonu un vismaz pusi tējkarotes kanēļa, grūti pateikt proporcijas un daudzumu, jo es operēju pēc smaržas. kad gatavs, var griezt gareniski uz pusēm un iekšā smērēt krējumu+cukuru, likt ievārījumu. var augšā likt blendētas upenes un gar malu uzspiest putukrējumu lai smuks vainadziņš. var tajā krējumā maisīt iekšā kausētu šokolādi un ar to pārliet kā ar glazūru
    ja mīklā liek riekstus, rozīnes, smalcinātas aprikozes u.tml. tad sanāk klasiskais melnais princis
    • es ņemu graņonku vai ja nav pieejama, bet pilns krējums, tad to pašu krējuma trauciņu vai parastu 300 ml krūzi, ja ir lielā forma
    • Tās ēdamkarotes, ko, arī mīklā iecep? :D
Powered by Sviesta Ciba