rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

glāze krējuma, glāze cukura, glāze miltu, 2 olas, 2 ēdamkarotes (bet ēdam- nevis deserta), drusku vaniļas cukurs (var likt brūno vai ieskaitīt tajā glāzē) kakao pulvera, puse vai vesela tējkarote sodas. 180* apmēram 30 minūtes 200 grādos apmēram 20. nu es cepu, kamēr smaržo un nelīp pēc kociņa, man gāzes plīts ar neuzticamu termometru. ja ņem ārā pārbaudīt un ļum, tad vēl kādu laiciņu

garšvielas es lieku muskatriekstu, ingvera pulveri, kardamonu un vismaz pusi tējkarotes kanēļa, grūti pateikt proporcijas un daudzumu, jo es operēju pēc smaržas. kad gatavs, var griezt gareniski uz pusēm un iekšā smērēt krējumu+cukuru, likt ievārījumu. var augšā likt blendētas upenes un gar malu uzspiest putukrējumu lai smuks vainadziņš. var tajā krējumā maisīt iekšā kausētu šokolādi un ar to pārliet kā ar glazūru
ja mīklā liek riekstus, rozīnes, smalcinātas aprikozes u.tml. tad sanāk klasiskais melnais princis
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba