rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kautkāds links mani aizveda uz feisbuka lapu,kur beibe tirgo makarūnus par 2 eiro gabalā un kūkas par 50 eiro 12 personām, diezgan pamantīgi apmulsu,jo nebiju domājusi,ka esmu tāds pāķis
obvijeslī ir kaudzēm cilvēku,kas tos viņas eklērus un toretes izpērk un kam tā neliekas neadekvāti dārga cena.

lai nu kā, saskatījusies krāsanais cukura bildītes, jutos spiesta doties nopirkt kautko saldu, kā rezultātā esmu aprijusi 200 gramus Salas mandeļu cepumu, spiež vēders un miegs nāk vēl nežēlīgāk.

vēl es vakar secināju,ka tik maz komunicēju ar cilvēkiem IRLā,ka vabše vairs nemāku to darīt
  • Tā tie makarūni maksā arī kafenēs, vismaz šeit, Amsterdamā. Jo, kā noprotu, tad baigā jebļa tos pagatavot.
    Un kūka par 50 eur 12 personām - nu, ir sālīti, it īpaši priekš LV, bet nu moš baigā māksla un daudz laika jāiegulda. Blakus mājas tirgcentrā ir viens smalks šoko-loko veicis, kur ļoti smukas kūkas, cepīši un kas tik ne, bet ja gribi, tad - maksā ragā!
    • Makaruunus pagatavot ir ljoti vienkaarshi, nesaprotu, kur tiem tāds kulta statuss piesiets.
      • konditoreja nav mans lauciņš,tapēc es ticu uz vārda,ka sarežģīti :D
      • Vienkārši tiem, kuriem ir pacietība un kuri ar kastroļiem uz tu. Es ticu, ka man izdotos visu sajāt uz skaitli trīs.
    • kūkas kā kūkas, nekādu roketsainsu nesaskatījum bet var jau būt ka visādi zelta putekļi, gliemežu vēmekļi un citas dārgas lietas iekšā
      http://arbooz.lv/produkt/matcha/
      • Man liekas smuki un tā spēja visas tās līnijas gana taisni ieturēt un tādā garā. Bet nu - es nekad nevienu kūku savā dzīvē neesmu izcepusi izņemot kaut kādu tur ābolu plātsmaizi, so...
        Enīvei, ja kāds viņai tādu piķi maksā, why not, it īpaši, ja pašizmaksā ierēķina arī stundas, kas pavadītas to visu gatavojot.
      • MakarOni :D
        nja :D
  • Lai iemācītos tehnikas un nesajātu lietas, plus nedaudz ļoti labu un precīzu recepšu pieejamas šādā formātā..

    http://www.amazon.com/gp/product/0688152066/ref=pd_lpo_sbs_dp_ss_1?pf_rd_p=1944687642&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=1571457151&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=06Q9W3SA0T236PBD41F7

    Lieliska grāmata, kā profiem tā iesācējiem.
    • Ja Tu zini, kur var nopirkt arī interesi par ēst gatavošanu, es būšu ļoti pateicīga! :D
  • tie makarūni noteikti nav dārgākie Rīgā, bet paskaties ar cik dažādām garšām (turklāt sezonālām), izskatās arī normāla lieluma. es tur neesmu bijusi, bet atsauksmes ļoti labas. es esmu ēdusi arī briesmīgi žēlīgus makarūnus, so vismaz vienu reizi aiziet pamēģināt ir tā vērts

    šis ir mans šīs vasaras plāns - aiziet un kaut ko nogaršot

  • Bakeberry, ja nemaldos, makarūņi iet uz trijiem un vairāk eiro gabalā. turklāt nav jau tā, ka tos ir tik viegli izcept - sastāvdaļu maz, bet pats process ir garš un čakarīgs, no pieredzes runājot.
    50 eiro it kā šķiet sālīti, bet tur izskatās, ka ir diezgan liels darbs ieguldīts - ja es tādas ceptu, noteikti nesūdzētos par 50 eiro.
  • Es tos makarūnus pagaršoju divreiz. Otrreiz, lai pārliecinātos, ka man tie spranču prjaņiki tiešām negaršo. Tā viņi maksā, vismaz pāra eiro gabalā. Es vispār nesaprotu, kāpēc viņi ir vajadzīgi. Varbūt bioloğiskai daudzveidībai?
    Mana Sīkā gan dikti mīl viņus.
Powered by Sviesta Ciba