rūsganais sprakšķis

ha!

rūsganais sprakšķis

ha!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
paņēmu uz izbrīnu visus, tai skaitā karmu un sevi, un pēc darba aizsprinģoju uz baseinu

ja neskaita tādas nianses, ka pa šiem gadiem 7,ko neesmu bijusi baseinā (kopš padzīvojos slimnīcā ar urīnceļu iekaisumiņu) galviņā nekas nebija aizķēries, uzvedos kā dulla muša, jaunais peldkostīms izteiksmīgi izgaismo krūtis un jaunā peldcepure laiž ūdeni pilnu galvu, baseins bija lielisks, celiņā četri cilvēki un administratore ar izbrīnu teica, kad prasīju,vai parasti šajā laikā tik maz - kāā, četri tas ir ļoti daudz!!!!
tāda visa pusstundu nopeldējusies, ļ.apmierināta (jo nenostrādāja fobija,kā toreiz pirms 7 gadiem,kad likās,ka atkal esmu apsaldējusies), nopirku ikurāt uzreiz abonieri.

atbraucu mājā, un secināju,ka ergo ņifiga ar viņiem nedraudzējas un es nebūšu smuki iztērējusi apdrošināšanas sporta naudiņas

betnu, ne uz vienu citu baseinu es neizbraukātu, un cena jau ar smieklīga.un peldēt ir tīiiik forši, nu,ka būtu vēl tas ūdens kripatu siltāks....
  • Kas par baseinu, ja nav noslēpums?
    • tak pāķos. NBS.
      • Ui, nezinu tādu. Bet peldēt ir labi :)
        • Krustabaznīcas ielā. šodien 3 celiņi bija tikai NBSiešiem, viens ātrpeldētājiem un viens apmeklētājiem, 50m. viņi tādi neorientēti baig uz cilvēkiem no malas, laikam

          dušas labas, skapīši arī, vien abonoments tāda papīra lapiņa :D 10 reizēm 48 eiro

          bet nu, no kautkurienes atbraukt vakarpusē,kad te viss vienos korķos varētu būt čelindžs. (bet man ir saaisnāta attieksme pret sēdēšanu korķī)
      • šitas kādreiz bija mans mīļākais, saki ka vēl darbojas?
  • parasti tās apdrošināšanas sporta naudiņas var iesniegt arī pēcāk, lai apmaksā apdrošinātājs (pat, ja uzreiz nevar pa taisno ar apdrošināšanas karti). Tikai dažkārt viņiem atšķiras tie noteikumi, ko apmaksā. Man teiksim apdrošinātājs vienā baseinā neapmaksāja abonomentu, bet vajadzēja maksāt par reizēm un tad sniegt čekus - ķip 4x mēnesī apmaksāja (vai kkā tā)..
  • Iesniedz tak čekus, man liekas, ka tas ir reģistrēts baseins, nu normāla sporta iestāde. Var mobilaja aplikācija pieteikt.
Powered by Sviesta Ciba