rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nesaprotu

es tika neskaidri izsakos, jeb tomēr visiem liekas,ka jāliek sava olekte klāt un savādāk nemaz nevar būt?
  • pēc tava rakstītā ir diezgan skaidrs, ka tu liec klāt savu olekti, jā
    • protams,ka mēs visi to darām, jautājums, kad un kur.
      es savā cibā, par savu dzīvi taču varu rakstīt par savu olekti, ne? jeb tomēr ne?

      bet visumā, man interesē, vot Tu no malas pasaki - man visos ierkastos tik mana olekts vien , jeb tas par vakardienas?
      jo nu vakar es sacepos un,kad es sacepos, man vajag izkliegties. bet pa lielam IRL,es sirgstu ar pamatīgu empātiju un ļoti cenšos izvairīties no savas taisnības uztiepšanas. vismaz man tā liekas, errare humanum est, ja.

      protams, es saprotu,ka ja es te rakstu, es izsaucu kādu reakciju citos. vnk man reāli aizskāra tas,ka kādam var likties,ka es bērna klātbūtnē kritizēju viņa māti un,ka bērna tēvs nepiedalās audzināšanā.
      • es tik par to vakardienu, jā. un tu jau neraksti tikai par savu dzīvi, tu raksti arī par bērna un viņa mātes dzīvi. un tā kā par tēvu tu neraksti neko, rodas iespaids, ka viņš nepiedalās šajā drāmā.
        es arī domāju, ka ir dīvaini gāzt ar ķieģeli kādam par to, ka viņš ir uzdāvinājis bērnam dāvanu izlaidumā. vismaz tev pašai tagad nebūs bērnam ipads jāpērk :)
        • ai. nu mēs mēģinam iemācīt kādu izpratni par to,ka nauda neaug kokos, ka cieņu un draudzību neiegūst no tā,kādi gadžeti ir, un tad uzdāvina 700E+ mantiņu - mums tas neliekas adekvāti. es jau ne jau tikai savā vārdā runāju.

          to ķieģeli man vnk gribas jau sen un par daudz ko.
      • nu par klātbūtni neko neteicu, par tēvu - nu kā jau pati rakstīju savā olektē, un kā rakstīja [info]rasbainieks, rodas sajūta, ka nepiedalās vis, jo par to Tu neraksti.. :)
        • nezinu, man nekad nav ienācis prātā,ka man par to būtu jāraksta.

          viņš ir ļoti labs tēvs, viņš piedalās.
          vnk, es mājās esmu vairāk un tā sanāk,ka viņa dalās ar mani, gan priekos,gan bēdās. ir lietas,ko viņa prasa,lai nestāstu tētim, jo viņai liekas, ka tētis pārdzīvos. ir lietas,ko viņš kā vīrietis nesaprot.

          bet tika pateicoties tam,ka viņš ar bērnu kopā mācās, matemātikas valsts diagnosticējošajā darbā bija 10.
          • :))

            Nēnu, protams, tas tak skaidrs, ka Tev savā cibā nav jāraksta visi sīkumi arī par vīru, utt. Vnk nu jā - tad mums tur nepareizs priekšstats radies pāris cilvēkiem.. :)
            Bet nu vispār jau prieks, ka bērns Tev uzticas, utt.. :)
  • Guļošam iespert ir vieglāk.
  • Visiem tā neliekas, bet dažiem personāžiem ir tendence līst par tapu visos caurumos, tas gan. Jo ātrāk no tādiem atbrīvojas, jo labāk...
Powered by Sviesta Ciba