spārniem ir ļoti svarīgi šos pareizi ielocīt, lai turas stingri kopā *spārna galu aizloka aiz spārna "stilba" - uztaisa tādu kā trijstūri), lai no ārpuses smuki kraukšķīgs, bet iekšā sulīgs - citādi - tādi vaļēi viņi apsvilst, izkalst :/ - marinādei es drīzāk izmantoju svaigus zaļumus (timiāns, rosmarīns un tml.) + bikiņ eļļu + pār' šķēles citrona (ne skābumam, bet garšai) + sāls... piparus (maltos) vistai nelieku - tie padara to glumu... visu padarīšanu zem sloga uz nakti vismaz :) ja grib, lai ir ātri cepami, ja nav laiks "uz nakti" - piešauj marinādei gāzētu ūdeni (bet tad jāpalielina pārējo garšvielu daudzums) - minčiks "izkož" žigli un padara gaļu ātri sacepamu...
nu tur visādi etiķi, kefīri, sīpoli (jā arī sīpoli rada skābumu), nu tur tomātu pastas utt
bet zinot spārnu specifiku - viņi siltumā ātri sažūst, značit viņus vajag mērcēt - ūdens un citrons būs tas kas vakadzīgs
-
marinādei es drīzāk izmantoju svaigus zaļumus (timiāns, rosmarīns un tml.) + bikiņ eļļu + pār' šķēles citrona (ne skābumam, bet garšai) + sāls... piparus (maltos) vistai nelieku - tie padara to glumu...
visu padarīšanu zem sloga uz nakti vismaz :)
ja grib, lai ir ātri cepami, ja nav laiks "uz nakti" - piešauj marinādei gāzētu ūdeni (bet tad jāpalielina pārējo garšvielu daudzums) - minčiks "izkož" žigli un padara gaļu ātri sacepamu...