rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

spārniem ir ļoti svarīgi šos pareizi ielocīt, lai turas stingri kopā *spārna galu aizloka aiz spārna "stilba" - uztaisa tādu kā trijstūri), lai no ārpuses smuki kraukšķīgs, bet iekšā sulīgs - citādi - tādi vaļēi viņi apsvilst, izkalst :/
-
marinādei es drīzāk izmantoju svaigus zaļumus (timiāns, rosmarīns un tml.) + bikiņ eļļu + pār' šķēles citrona (ne skābumam, bet garšai) + sāls... piparus (maltos) vistai nelieku - tie padara to glumu...
visu padarīšanu zem sloga uz nakti vismaz :)
ja grib, lai ir ātri cepami, ja nav laiks "uz nakti" - piešauj marinādei gāzētu ūdeni (bet tad jāpalielina pārējo garšvielu daudzums) - minčiks "izkož" žigli un padara gaļu ātri sacepamu...
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba