rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļotais sunis pamodināja mani nakts vidū, jo vaigot iziet. (jāatzīst,ka tā viš dara reizi gadā,tāpēc nebūtu gluži sitams). Satuntulējusies halātā uz lieveņa domāju,kā ātrāk tikt atpakaļ miegā, bet, ienākot atpakaļ mājā, secināju,ka ir piecas minūtes līdz modinātājam.
Sapīku.
Darbā nevarēju sagaidīt liftu, izdomāju kāpt kājām. Izrādās, nakts vidū neesmu spējīga uzkāpt 7.stāvā. Bet varbūt tā vakardienas vingrošana pie vainas. Vai tomēr miegs.

Miegs nudien ir tas,pēc kā es ilgojos jebkurā diennakts stundā, man šķiet,ka varētu gulēt pa 20 stundām svilpojot. Bet nezkāpēc naktīs ir slikts mieks. Varbūt tiešām jāsāk meklēt āderes zem gultas? Jeb jādzer siltu pienu?
  • ai - variantu ij bez āderēm ir mega daudz - nutur bezgaiss, stress, kas vakarpusē ir dzerts, ēsts, utt. utjpr..
  • Jādzeŗ silts piens, nevis siltu pienu.
  • mans teiciens ir "miegs man nāk vienmēr un visur, tikai ne naktī savā gultā" :(
  • Mana pieredze saka, ka naktī slikti guļas ja:
    1. ir pārgurums (Tev tāds laikam ir)
    2. īsi pirms gulētiešanas saspēlejos spēlītes vai daru citu kaut ko ļoti intensīvu smadzenēm (lasu nopietnas grāmatas vai skatos filmas)

    Protams āderes arī var būt iemesls, ja nav citi iemesli un dažreiz tomēr labi nāk miegs. Ja konstanti nenāk miegs tur ir vērts meklēt āderes.
    Var jau būt arī cita veida starojums (TV, Telefons) vai arī ūdens vadi, radiatori pie galvjgala.

    Galvu parasti jāliek virzienā uz Z, A. Vai kaut kur pa vidu.

    Es citreiz galējā gadījumā vienkārši liku galvu kājgalī, lai nomainītos musturs.
    • padzirdēju par to galvu kājgalī un tak pirmā doma, kas ienāca prātā, bija par cīņu ar vampīriem. nu, ka nelaiķim nocērtam galvu un noliekam kājgalī, lai nepamostos un nepaliktu par nemironi. es laikam arī neesmu izgulējies.
    • es ar šitā esmu darījusi.
      Ja bez īpaša iemesla ilgstoši nevar normāli aizmigt/pagulēt, vnk pārvācu spilvenu uz citu spotu gultā (savos 2x2 metros, varu atļauties šitā izvirst). Un ir vairākkārt bijis, ka pietiek tiešām nomainīt galvgali un aizmiegu momentā. Tad pēc kāda gada/pusgada, kad atkal vairs tā nevar gulēt, vācos atpakaļ uz iepriekšējo variantu - un atkal visas miega problēmas atrisinātas :)
Powered by Sviesta Ciba