rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ciba kautko cepas , es nesasprotu,par ko

sāp kautkāds starpribu nervs (nu,neko gudrāku tur nevaru izdomāt)

klusi pie sevis nevaru saprast,vai tas,ka vispār nekad necepu kotletes var vai nevar būt iemesls tam,ka mani neviens neprec.
  • stulps? ķimenes pie kāpostiem jāliek!
    • jajā, kāpostus es ar nevāru un neskābēju un neko
      • skābēšanai tur rūmi vajag un štrumentu - a štovēšanai pietiek ar grāpi
        • man neimponē šķovēti kāposti :)
          • nu tas tikai ieraduma jautājums - garša vispār ir ieradums - garšo, negaršo visu nosaka cik bieži šis produkts tiek lietots - pārējo piespēlē smadzenes ;)

            teiksim bauda ēst pūdētu siļķi vai fermentētas pupiņas vai jebko citu
            • cienītais, jūs acīmredzami ēdiet, lai dzīvotu un Jums MŪS,kas dzīvo lai ēstu, nekad nesaprast :)
              • neko nezinu par dzīvošanu - es ēdu visu, kas nedeg, jo to, kas deg es mēģinu izdzert ;)
                • /snobiski saraucu degunu un eju kautkur citur, kur nemētājas ar kotletēm un kāpostiem. tak visa māja smird,kad kautko tādu taisa, peee
                  • a ko tu ošņājies kur taisa?
                    un vispār - nosūcēji un cita virtuves tehnika kam domāta - pareizi, lai dzīvi darītu garšām bagātāku - savādāk viss no konserviem un tas tiešām pē ;(
                    • da labi, kad vāra kāpostus neviens nosūcējs to ell4es smaku nevar savākt

                      un vabše, - ko nozīmē a ko tu ošņājies kur taisa? - es tač ir sievišķis un mana vieta ir pie plīts un tur esot pagrūti kautkā neošņāties.
                      • nu kam kuram vieta tas trešais jautājums - te mēs vēl par imponēšanu

                        a tā lieta ir kā ar indiāņu virsaiti - patīk/ nepatīk ... tu vienkārši viņu nemāki pagatavot ;)
                        • man šķiet,ka mēs esam sasnieguši komentāra platumu 1 cm izmērā un brīdi,kad es varētu būt gatava Tev belzt ar pannu par šādiem apvainojumiem!!!
    • pats stulps! Kotlete bez ķimenēm nav kotlete, bet kaut kas pavisam cits!
      • rādu uz pirkstiem, kotlete ir gaļa pirmāmkārtām, vēlams malta, tad sīpoli, sāls, pipari saujām un pēc garšas, tikai tad nāk ola lai viss turētos kopā un ja grib kā vecos laikos, pienā mērcēta kaltēta baltmaize - nekādas ķimenes, redzi? nekādas!
        • ķimenes, ķimenes forevā!
          • kāpostos!
            • zēni, zēni, miers! bāziet tās ķimenes, kur paši gribiet, tikuntā visgaršīgāk ir biezpienā!!!
              • un tagad stāsti, kā tu to dabon gatavu - biezpiens pie manis ir vairāk vai mazāk graudaina substance, kas drupana un reizēm atjaukta ar krējumu un kapātiem lokiem - vot kā tas viss tiek galā ar sīkām, asām sažuvušām cietām skaidiņām? ;)
                • jēziņ, Tu nekad neesi ēdis biezpienu ar gružiem???
                  • nopietnas bažas par savām zobu spraugām (reti skaisti zobi - ar uzsvaru reti) - pēcāk trīs stundas kasīšana un asiņojošas smaganas ;)
                    • nejēga, Tu nezini,ko Tu zaudē-
                      garšīgu rupmaizi, ar sviestu, un biezpienu ar krējumu,sāli un ķiemenēm - tas ir... nenovērtējami gardi.
                      • tass viss ir ļoti ticami, prasās vēl pēc sīpola un ķiploka ;) un tad ķimenes var izlaist ;)
              • nē - tikuntā visgaršīgāk ir tējā :))))
Powered by Sviesta Ciba