rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ciba kautko cepas , es nesasprotu,par ko

sāp kautkāds starpribu nervs (nu,neko gudrāku tur nevaru izdomāt)

klusi pie sevis nevaru saprast,vai tas,ka vispār nekad necepu kotletes var vai nevar būt iemesls tam,ka mani neviens neprec.
  • rādu uz pirkstiem, kotlete ir gaļa pirmāmkārtām, vēlams malta, tad sīpoli, sāls, pipari saujām un pēc garšas, tikai tad nāk ola lai viss turētos kopā un ja grib kā vecos laikos, pienā mērcēta kaltēta baltmaize - nekādas ķimenes, redzi? nekādas!
    • ķimenes, ķimenes forevā!
      • kāpostos!
        • zēni, zēni, miers! bāziet tās ķimenes, kur paši gribiet, tikuntā visgaršīgāk ir biezpienā!!!
          • un tagad stāsti, kā tu to dabon gatavu - biezpiens pie manis ir vairāk vai mazāk graudaina substance, kas drupana un reizēm atjaukta ar krējumu un kapātiem lokiem - vot kā tas viss tiek galā ar sīkām, asām sažuvušām cietām skaidiņām? ;)
            • jēziņ, Tu nekad neesi ēdis biezpienu ar gružiem???
              • nopietnas bažas par savām zobu spraugām (reti skaisti zobi - ar uzsvaru reti) - pēcāk trīs stundas kasīšana un asiņojošas smaganas ;)
                • nejēga, Tu nezini,ko Tu zaudē-
                  garšīgu rupmaizi, ar sviestu, un biezpienu ar krējumu,sāli un ķiemenēm - tas ir... nenovērtējami gardi.
                  • tass viss ir ļoti ticami, prasās vēl pēc sīpola un ķiploka ;) un tad ķimenes var izlaist ;)
          • nē - tikuntā visgaršīgāk ir tējā :))))
Powered by Sviesta Ciba