rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ciba kautko cepas , es nesasprotu,par ko

sāp kautkāds starpribu nervs (nu,neko gudrāku tur nevaru izdomāt)

klusi pie sevis nevaru saprast,vai tas,ka vispār nekad necepu kotletes var vai nevar būt iemesls tam,ka mani neviens neprec.
  • jajā, kāpostus es ar nevāru un neskābēju un neko
    • skābēšanai tur rūmi vajag un štrumentu - a štovēšanai pietiek ar grāpi
      • man neimponē šķovēti kāposti :)
        • nu tas tikai ieraduma jautājums - garša vispār ir ieradums - garšo, negaršo visu nosaka cik bieži šis produkts tiek lietots - pārējo piespēlē smadzenes ;)

          teiksim bauda ēst pūdētu siļķi vai fermentētas pupiņas vai jebko citu
          • cienītais, jūs acīmredzami ēdiet, lai dzīvotu un Jums MŪS,kas dzīvo lai ēstu, nekad nesaprast :)
            • neko nezinu par dzīvošanu - es ēdu visu, kas nedeg, jo to, kas deg es mēģinu izdzert ;)
              • /snobiski saraucu degunu un eju kautkur citur, kur nemētājas ar kotletēm un kāpostiem. tak visa māja smird,kad kautko tādu taisa, peee
                • a ko tu ošņājies kur taisa?
                  un vispār - nosūcēji un cita virtuves tehnika kam domāta - pareizi, lai dzīvi darītu garšām bagātāku - savādāk viss no konserviem un tas tiešām pē ;(
                  • da labi, kad vāra kāpostus neviens nosūcējs to ell4es smaku nevar savākt

                    un vabše, - ko nozīmē a ko tu ošņājies kur taisa? - es tač ir sievišķis un mana vieta ir pie plīts un tur esot pagrūti kautkā neošņāties.
                    • nu kam kuram vieta tas trešais jautājums - te mēs vēl par imponēšanu

                      a tā lieta ir kā ar indiāņu virsaiti - patīk/ nepatīk ... tu vienkārši viņu nemāki pagatavot ;)
                      • man šķiet,ka mēs esam sasnieguši komentāra platumu 1 cm izmērā un brīdi,kad es varētu būt gatava Tev belzt ar pannu par šādiem apvainojumiem!!!
Powered by Sviesta Ciba