rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Душа просит романтики, жопа приключений, сердце любви, печень алкоголя, тело секса, а разум скотина-против всего этого…

gribu:
-- gulēt
-- dejot
-- flirtēt
-- justies jautri
-- atslēgties no šīsnedēļas marasma darbā

vajag:
-- šausmīgi visko daudz darīt mājās
-----pļaut zāli
-----krāmēt malku
-----sākt vākt otro stāvu
-----ģenerāliztīrīt šoto
-----izmest pusi drēbjuskapja
--iztulkot normatīvus
--aiziet uz kapiem
--salasīt un ievārīt brūklenes

kā to visu lai sabāž vienā vīkendā, ņemot vērā,ka svētdien no rīta ir treniņš un jāsēž pie stūres, attiecīgi ļoti daudzas stundas dažādos virzienos dēļ tam ir nobukotas?
  • bērnu nevar noorganizēt vismaz zāli pļaut? ;)
    • es pamazām sāku saprast,ka "noorganizēt bērnu" būs viens no lielākajiem izaicinājumiem, jo,ka kāds tāāā peldētu laikā, vēl neesmu saskārusies, pagaidām es neesmu spējīga iebraukt viņa laika skaitīšanas sistēmā.
      es vēl neesmu sapratusi,kad tad viņš būs mājās un kad viņam kādi tusiņi un pirmajā nedēļā gluži negribu sākt bliezt ar zāģi pa galvu. ja nu būs mājās, tad likšu pie darba, bet man ir aizdomas,ka viņš pusdienu gulēs un otru pusi " taisīsies " uz kautkādu tur dzimšanasdienu.

      bet man liekas,ka uzreiz tā radikāli mesties vērsim pie ragiem nebūtu pareizi, bet ko gan es zinu...
      • man čuķ liekas, ka kkādus noteikumus par to, kā notiks sadzīve, varētu būt veselīgi uzreiz izrunāt un ieviest, citādi pēc tam var būt lielāka pretestība, jo takš nekas tāds nebija un pierasts laist easy režīmā. ja abām pusēm jau no sākta gala skaidri spēles noteikumi, tas parasti novērš problēmas un pārpratumus vēlāk.
        • nu, mēs, ķip, kautko runājām, bet es nebiju rēķinājusies ar šādu absolūtu neorientēšanos laikā. Viņš pac teica,ka darīs tur to un šito un es negribu uzreiz klupt ar to virsū, es saprotu,ka ir pēdējās vasaras nedēļas un jaunība un tā, ja viņš na dņah nesāks darit kautko no tā,ko teicās,tad jau drošvien nāksies runāt.

          mani visu mūžu ir māte tā pušojusi,ka es šausmīgi negribu tā darīt
          • njā, tik tad risks iebraukt otrā galējībā, patiesība atkal gan jau ir kkur pa vidu - ne ignorēt šo jautājumu, ne par to vislaik runāt, bet vienreiz nopietni izrunāt, kā lietas notiksies, lai nav kkādas neapmierinātas ekspektācijas par to, ko tad otrs darīs ne no vienas puses. tā kopsadzīve ir ķēpīga padarīšana un varētu būt veselīgi samazināt riskus saķēpāties pavisam :D. un protams, jautājums, kas tas ir pa cilvēku, ir tādi, ar kuriem sarunā un ir, ir tādi, ar kuriem runā, nerunā, pilnīga bezjēga un pofigs...
          • a viš kkur vai tad mācās, ka "pēdējās vasaras nedēļas"? Vēl pagūs arī zitusēt tak...
          • šitais vispār ir veču darbs, vismaz pēc uzstādījumiem un situācijas apraksta tā sāk ost.
    • Ja brīvdienās "organizē bērnu", tad zāļi pļaut viņš varēs tikai pēc gadiem 12!
      • ja paveicas, ta dabon uzreiz 20gadīgu :D
Powered by Sviesta Ciba